Izvrstna priložnost za mlade iskalke zaposlitve

Ste mlada iskalka zaposlitve, ki si želi odličnega vpogleda v svoj želeni poklic? Prijavite se za sodelovanje v projektu »Kolegica«. Čas za prijavo imate do 30. decembra 2012.

Zavod Nefiks bo 15 posameznicam, izbranim na podlagi prijave, v kateri bodo izrazile motivacijo za sodelovanje, omogočil sodelovanje v enoletnem projektu »Kolegice«. Vsaka izmed izbranih posameznic se bo spoznala in povezala z uspešno žensko iz svojega bodočega poklica, ki bo postala njena mentorica oziroma »kolegica«.

Mentorica in kandidatka se bosta enkrat mesečno dobivali, na srečanjih pa bosta razpravljali o možnostih in ustreznih pristopih za uveljavitev v poklicu. Prav tako se bodo vse izbrane posameznice dobivale na mesečnih sestankih, kjer bodo delile spoznanja in informacije pridobljene s strani mentoric.

Projekt se bo začel konec decembra, ko dobo izbrali 15 primernih kandidatk, nato pa bodo dekleta razvile svoj karierni plan in pridobile svoje mentorice, šele nato se bodo začele individualno sestajati z mentoricami.

Mentorstvo bo mladim posameznicam omogočilo priložnost boljšega spoznavanja poklica, poleg tega pa tudi širitev ustrezne socialne mreže in možnosti pridobivanja ustreznega znanja za zaposlitev na želenem področju.

Prijavite se lahko do 30. decembra 2012 (oziroma do zapolnitve mest z ustreznimi udeleženkami) preko spletnega prijavnega obrazca.


Vir: Talentiran.si

Želite biti na tekočem o prostih delovnih mestih, na svoj e-naslov?
Brezplačni E-informator vam to omogoča.