Po veščine javnega nastopanja, komunikacije in vodenja odslej v klub Toastmasters Ljubljana, Slovenija

V Ljubljani že nekaj časa uspešno deluje klub Toastmasters Ljubljana. Gre za neprofitno izobraževalno organizacijo – Toastmasters International – sestavljeno iz klubov po vsem svetu, katere namen je pomagati članom izboljšati njihove veščine javnega nastopanja, komunikacije in vodenja. Organizacija je bila ustanovljena leta 1924. Več kot 4.500 korporacij po vsem svetu je že izkusilo koristi programa Toastmasters.

V Toastmasters Ljubljana so vključeni posamezniki iz različnih področij ter različne starosti, ki želijo izboljšati govorništvo in osvojiti učinkovito retoriko. Zanimivo je to, da se lahko vključijo tudi tujci ali posamezniki, ki veliko uporabljajo angleščino, saj imajo srečanja tudi v angleškem jeziku. Srečanja so tri-krat mesečno, izmenično v angleškem in slovenskem jeziku. Število članov se hitro povečuje kar kaže na to, da so z dejavnostjo kluba zadovoljni.  Članarina je simbolična, kot gost pa se lahko vedno pridružite brezplačno.

Namen Toastmasterjevih enournih srečanj je zagotavljati podporo in okolje za prijetno učenje z vajo. Program Toastmasters vam bo dal znanje in zaupanje, ki ga potrebujete za učinkovito izražanje v vsaki situaciji!

Pridružite se klubu Toastmasterjev Ljubljana, Slovenija.


Več informacij www.toastmasters.si in www.toastmasters.org