BIOIKS d.o.o.

Prosta delovna mesta v podjetju BIOIKS d.o.o.

BIOIKS d.o.o. je podjetje z dolgoletno tradicijo, ki za svoje strateške partnerje opravlja storitev proizvodnje biomedicinskih izdelkov v čistih prostorih. V nekaj zadnjih letih se je zavihtelo med največje proizvajalce drenažnih vrečk in vrečk za raztopine v Evropi. BIOIKS d.o.o. je proizvodno orientirano podjetje, ki z vitko organizacijo oddelkov zagotavlja učinkovito delovanje podjetja.
Proizvodnja medicinskih instrumentov, naprav in pripomočkov.
Naslov Stegne 11
Pošta1000
PoštaLjubljana
Telefon01 5133770
Emailinfo@bioiks.si
Spletna stranbioiks.si/
DejavnostMedicinska in laboratorijska oprema
Število zaposlenih200 do 249 zaposlenih
Davčna št.81372493
Matična št.5895871000
Več informacij o podjetjuhttps://www.bizi.si/BIOIKS-D-O-O

Vizija

Kupcem nudimo visokokakovostne storitve in izdelke za sprejemljivo ceno. Vsak zaposleni v BIOIKS se zaveda povezave med našim izdelkom in bolnikom. Z vsakim izdelkom, ki ga BIOIKS d.o.o. pošlje na tržišče, prispeva k večji kakovosti bolnikovega življenja, saj se zavedamo, da le s kakovostnim izdelkom omogočamo bolniku varno zdravljenje.

Cilji

Dolga leta je bila naš partner ena sama velika multinacionalka, ki je nekoč obvladovala skoraj 30 % delež svetovnega trga dializnih aparatov in pripomočkov. V zadnjih nekaj letih pa smo navezali stike in začeli s proizvodnjo tudi za druga podjetja, ki delujejo na področju proizvodnje in prodaje biomedicinskih izdelkov.

Želite biti na tekočem o prostih delovnih mestih, na svoj e-naslov?
Brezplačni E-informator vam to omogoča.