Prosta delovna mesta v podjetju HERVIS d.o.o.

V skladu z motom Get movin' predstavlja HERVIS veselje do gibanja in boljši, pozitiven pogled na življenje. Hervis Sports je v celoti usmerjen na trg in zaupa blagu vodilnih proizvajalcev iz domovine in tujine. In to po najboljši ceni.

Hervis se odlikuje po visoko kompetentnemu prodajnemu programu na področju športa in mode, uravnoteženi ponudbi storitev, kvalificiranem strokovnem svetovanju in cenovno agresivni ponudbi.

Hervis je mednarodno podjetje s skoraj petdesetletno tradicijo, ki je s preko 3.000 zaposlenimi in 225 poslovalnicami prisotno v sedmih evropskih državah (Slovenija, Hrvaška, Avstrija, Nemčija, Češka, Madžarska in Romunija). V Sloveniji se je podjetje Hervis d.o.o. pojavilo leta 1997, do danes pa je z osemnajstimi prodajnimi mesti postalo ena največjih in vodilnih verig trgovin za prodajo športne opreme ter oblačil za šport in prosti čas.

V prihodnosti imamo v Hervisu namen dograditi maloprodajno mrežo in zadržati visok tržni delež med prodajalci športne opreme. Zvestim in stalnim kupcem želimo poleg servisnih uslug in storitev ponuditi kar največ za športno udejstvovanje in preživljanje prostega časa, pa naj si bo to na področju opreme, obutve ali oblačil za šport in prosti čas.

Pestra ponudba sortimenta in spremljevalnih storitev na področju športa in mode, visok nivo strokovnega znanja, konkurenčna ponudba in vse bolj aktivno vključevanje v spodbujanje zdravega in športnega življenja, uvrščajo Hervis na vodilno mesto med ponudniki športnih artiklov v Sloveniji.

Čeprav strma rast naših prodajnih rezultatov kaže, da smo šprinterji, smo hkrati tudi maratonci, saj našega cilja še nismo dosegli.

Naslov
Pošta1000
PoštaLjubljana
Telefon01 5874010
Emailtajnistvo@hervis.si
Spletna stranhervis.si/store/
DejavnostŠport in oprema
Število zaposlenih150 do 199 zaposlenih
Davčna št.22109846
Matična št.5966574000
Več informacij o podjetjuhttps://www.bizi.si/HERVIS-D-O-O

WE LOVE WHAT WE DO - Pridruži se naši ekipi!