Prosta delovna mesta v podjetju Pikapoka d.o.o.

Pikapolonica je specializirana prodajalna za otroke, kjer lahko izbirate med kvalitetno, pestro in široko ponudbo opreme, pripomočkov za dojenčke in otroke, didaktičnimi igračami, modnimi in udobnimi otroškimi oblačili. Z izredno širokim prodajanim programom želimo zadovoljiti vse potrebe in želje malčkov ter njihovih staršev. Naše prodajalke vam bodo z veseljem prisluhnile in strokovno svetovale pri izbiri izdelkov.

Naslov Slomškova ulica 3
Pošta2250
PoštaPtuj
Spletna stranpikapolonica.si
DejavnostIgrače in igralni pripomočki
Število zaposlenih100 do 149 zaposlenih
Davčna št.91075220
Matična št.1666223000
Več informacij o podjetjuhttps://www.bizi.si/PIKAPOKA-D-O-O

Vizija

Naša vizija je s prijetnim nakupovalnim okoljem, prijaznimi in strokovnimi prodajalci ter s širokim prodajnim asortimanom pomagati staršem in vsem, ki se trudijo za srečo in zdrav razvoj otrok. Zadovoljstvo staršev in otrok je tudi naše zadovoljstvo. V prihodnjih letih želimo našo prisotnost na slovenskem trgu še okrepiti.

Prisotni smo tudi na Hrvaškem. Iz leta v leto povečujemo število zaposlenih, ki skrbijo za dobro počutje strank v prodajalnah in znajo strokovno svetovati. Veliko pozornosti in znanja bomo še naprej usmerjali v skrbno izbiro prodajnega programa. Naši izdelki so varni, kakovostni in v skladu z vsemi standardi, ki veljajo na evropskem trgu. Pri tem bomo upoštevali medicinsko in pedagoško plat razvoja otroka ter želje in zahteve kupcev.