Specialist za Digital Marketing (m/ž)

Objavljeno: 19.01.2018 Kraj dela: Ljubljana

Trescon d.o.o.

Opis delovnega mesta

Naloge in odgovornosti:

Gre za okrepitev s specialistom, ki bo soustvarjal oglaševalsko in digitalno komunikacijsko strategijo na področju držav bivše Jugoslavije in Balkana, kreiral digitalno vsebino in skrbel, da s specializiranimi agencijami ob tesnem sodelovanju s centralo v tujini, doda piko na i pri ustvarjanju prodajnih rezultatov in ugleda blagovnih znamk. Tesno bo sodeloval s produktnimi vodji, korporativnim marketingom in prodajo.


Gre za delovno mesto, ki združuje tri področja: v prvi fazi elemente določanja strategije, kako čim bolje izkoristiti Facebook, Instagram, YouTube … za posamezne blagovne znamke in seveda sprotno spremljanje trendov, novosti in smeri razvoja digitalnih medijev ter odzivov kupcev nanje. Drug segment je operativno sodelovanje s specializiranimi agencijami, brifiranje, postavljanje ciljev, analiza rezultatov, ocena kreativnih rešitev ter prenos zadolžitev za lokalno realizacijo na operativne pomočnike, v drugih državah regije (predvsem Hrvaška in Srbija). Tretji del, po vloženih urah največji, je operativno delo pri pripravi vsebin, aktualiziranju vseh medijev, produkcija predvsem video vsebin.

Pričakujemo

Pričakujemo:

Pričakujemo, da imate fakultetno/univerzitetno izobrazbo, da ste strokovnjak in navdušenec s področja digitalnega marketinga, da se že nekaj let vsaj v prostem času ukvarjate s socialnimi omrežji, imate že vsaj leto do dve izkušenj pri vodenju digitalnih kampanj, imate izkušnje z močnimi blagovnimi znamkami in skrbjo za sistematičen razvoj le teh, morda delujete kot operativni digitalni specialist v oglaševalskih agencijah.


To je priložnost za samostojno osebo, strokovnjaka, projektnega vodjo, ki bi čez nekaj let lahko tudi vodil regionalni digitalni oddelek, a mu tega vnaprej ne moremo obljubiti. Zelo pomembne so odlične pisne in ustne komunikacijske ter organizacijske sposobnosti, odlična angleščina in zaželeno znanje hrvaščine ali srbščine.

Ponujamo

Ponujamo:

Zaposlitev pri naročniku omogoča obvladljiv obseg delovanja, fokusiranost, zagotovljen primeren komunikacijski budget, inhouse naročnika, ki vam je vsak hip na voljo za taktično hitro reagiranje.