Skrbnik ključnih strank m/ž

Objavljeno: 02.01.2013 Kraj dela: Trzin

Moja zaposlitev d.o.o.

V podjetju Moja zaposlitev d.o.o. iz Trzina v svoj uspešen kolektiv vabimo novega sodelavca (m/ž) za zasedbo odprtega delovnega mesta: Skrbnik ključnih strank. 

Več o podjetju

Moja zaposlitev d.o.o.

Glavna dejavnost

Objavljanje zaposlitvenih oglasov na portalu mojazaposlitev.si.

Predstavitev podjetja

Moja zaposlitev d.o.o. je mlado, kreativno podjetje, ki je lastnik in upravljavec zaposlitvenega portala www.mojazaposlitev.si, ki je bil lansiran maja 2010.

Mojazaposlitev.si je zaposlitveni portal namenjen tistim, ki iščejo (boljšo) zaposlitev in tistim, ki iščejo nov kader. Z objavljanjem zaposlitvenih oglasov portal omogoča povezovanje iskalcev zaposlitve in delodajalcev. Konceptualno združuje najboljše lastnosti, oblikovne značilnosti in načela zasebnosti.

Število zaposlenih

5 - 9

Poslanstvo in vizija

Vizija zaposlitvenega portala mojazaposlitev.si je delovati kot vodilni posrednik med iskalci zaposlitve in delodajalci. Pri tem si v teamu mojazaposlitev.si prizadevamo za kar se da uporabniku prijazen portal, tako v smislu enostavne uporabe kot podobe, ter za odzivno strokovno pomoč uporabnikom. Poleg tega se v teamu mojazaposlitev.si zavedamo tudi pomena zasebnosti, zato jo omogočamo v največji možni meri.

Cilji in usmeritve

Cilj portala mojazaposlitev.si je iskalcem zaposlitve in delodajalcem pomagati, da najdejo kar iščejo na čim enostavnejši in ugodnejši način. Da bi dosegli ta cilj, smo si v teamu mojazaposlitev.si postavil naslednje dolgoročne cilje:
1. Aktivno pristopati k potrebam delodajalcev in iskalcev zaposlitve.
2. Zagotoviti najboljši, uporabnikom prijazen portal in strokovno podporo.
3. Nenehno zagotavljati zasebnost uporabnikov.

Storitve ali proizvodi

Delodajalci imajo na portalu možnost objavljati zaposlitvene oglase, pregledovati CV-je iskalcev zaposlitve, uporabljati spletna orodja za selekcijo prijavljenih kandidatov ter skrbeti za grajenje blagovne znamke podjetja.

Na drugi strani imajo iskalci zaposlitve možnost, da sestavijo in na svojih straneh shranijo življenjepis, s katerim se potem lahko hitro prijavijo na zaposlitvene oglase, vpišejo svoj življenjepis v bazo CV-jev, imajo pregled nad iskanjem svoje zaposlitve, lahko pa se tudi naročijo na E-informator ali RSS.

Ker želimo našim uporabnikom čim bolj pomagati na poti do njihovega cilja, zanje objavljamo tudi koristne nasvete in aktualne novičke.

O delovnem mestu

Izbran kandidat bo opravljal naloge kot so trženje storitev, svetovanje in obiskovanje strank, priprava ponudb, stalni pregled trga in konkurence, sklepanje pogodb, itd.


Od kandidatov pričakujemo dokončano V.-VII. stopnjo izobrazbe, zaželeno ekonomske, komercialne ali družboslovne smeri. Odlične komunikacijske in organizacijske veščine, izkušnje v trženju, pozitivno naravnanost, poslovno urejenost, zaželeno pa je tudi poznavanje kadrovskega področja.


Izbranemu kandidatu nudimo zaposlitev za določen čas - 6 mesecev z možnostjo podaljšanja za nedoločen čas.

Zahtevana izobrazba: VI/1., VI/2., VII.

Mesečno plačilo: po dogovoru