Aplikacijski inženir m/ž

Objavljeno: 07.09.2017 Kraj dela: Solkan, Slovenija

Instrumentation Technologies, d.d.

Instrumentation Technologies je vodilni svetovni ponudnik procesorjev za stabilizacijo žarka na pospeševalnikih osnovnih delcev. Instumentacija, ki jo podjetje trži pod blagovno znamko Libera, je standardni del opreme vseh najnaprednejših pospeševalnikov na svetu.

Podjetje deluje tudi na drugih trgih visokotehnoloških rešitev. V letu 2013 je razvilo merilno napravo Red Pitaya, v zadnjih dveh letih pa je pridobilo pomembne posle v ZDA in EU na področju solarnih aplikacij, upravljanja z vodnimi viri ter v medicini.

V svojo sredino vabimo sposobnega in ambicioznega aplikacijskega inženirja (m/ž).

Več o podjetju

Instrumentation Technologies, d.d.

Glavna dejavnost

Elektronska instrumentacija in produkti za procesiranje signalov in telekomunikacije (druge inženirske dejavnosti in tehnično svetovanje).

Število zaposlenih: 30

Leto ustanovitve

1998

Opis delovnega mesta

Naloge in odgovornosti:

Delali boste na strateški poziciji med strankami na pospeševalniki in našim razvojnim oddelkom. Po ustreznem izobraževanju in uvajanju boste prevzeli naslednje naloge:  • ugotavljanje in podrobno razumevanje strankinih potreb;

  • pomoč obstoječim strankam pri uporabi instrumentov Libera in demonstracija uporabe potencialnim novim strankam;

  • zbiranje in organiziranje specifikacij za nove izdelke in aplikacije ter priprava predlogov za izboljšanje obstoječih rešitev;

  • vzpostavljanje povezav in razvijanje odnosov, komunikacija s strankami na pospeševalnikih v Ameriki, Aziji, Evropi in Avstraliji. 

Pričakujemo

Zahtevana izobrazba:

VI/2., VII., VIII/1.

Pričakujemo:

Potrebne kompetence:  •  naravoslovno-tehnična izobrazba (elektroinženir, fizik …);

  • izrazite komunikacijske sposobnosti in dobro znanje angleščine;

  • sposobnost jasne predstavitve, tudi ko gre za kompleksne teme;

  • osnovna znanja s področja analognega in digitalnega procesiranja signalov, A/D konverzije signalov in vgrajenih sistemov, osnovanih na operacijskem sistemu Linux;

  • izkušnje na področju pospeševalnikov osnovnih delcev so dodatna prednost. 

Ponujamo

Ponujamo:

Ponujamo delo v vrhunski ekipi strokovnjakov, fleksibilnost pri organiziranju delovnega časa in možnost za hitro karierno rast. Razvijali boste tudi kompetence na področju produktnega vodenja in prodaje.


Delovno mesto je odlična izbira za nekoga, ki rad potuje in se seznanja z novimi kulturami.