Asistent finančnega kontrolerja m/ž

Objavljeno: 25.09.2017 Kraj dela: Ljubljana

PROFIL d.o.o.

Naš naročnik je del uspešnega mednarodnega podjetja, ki deluje na področju distribucije tehničnih izdelkov za potrebe industrije. Z namenom okrepitve podjetja oz. manjše in stabilne ekipe zaposlenih v Sloveniji iščejo novega sodelavca ali sodelavko na delovnem mestu Asistent finančnega kontrolerja.

Več o podjetju

PROFIL d.o.o.

Glavna dejavnost

Dejavnost pri iskanju zaposlitve.

Leto ustanovitve

1990

Število zaposlenih

5 - 9

Opis delovnega mesta

Naloge in odgovornosti:

Delovne naloge nove osebe bodo usmerjene v operativno podporo glavni osebi za finance in kontroling za Slovenijo in nekaj tujih trgov (knjigovodstvo, priprava in obdelava računov oz. faktur, sledenje plačilom in zalogam, priprava dokumentacije za zunanji računovodski servis …), kakor tudi podpori pri usmerjanju prodajne funkcije z vidika priprave analiz in poročil o kupcih (credit management, prodajni kontroling).


Ob postopnem razvoju v okviru delovnega mesta boste prevzemali tudi dodatne zadolžitve z vidika poročanja centrali v tujino.

Pričakujemo

Zahtevane delovne izkušnje:

1 - 3 let

Pričakujemo:

V podjetju se zavedajo, da bodo morali izbranega kandidata priučiti in vpeljati v obstoječe delovne procese, vendar na drugi strani pričakujejo določen obseg delovnih izkušenj v okviru financ in pripravljenost ter motivacijo za nadaljnje učenje.


Pogoji oz. pričakovanja za zasedbo delovnega mesta:  • V., VI. ali VII. stopnja izobrazbe ekonomske ali druge ustrezne smeri,

  • vsaj 2 leti izkušenj na področju financ, računovodstva ali kontrolinga, zaželeno v mednarodnem delovnem okolju, prednost bodo imeli kandidati z znanjem s področja knjigovodstva in z dodatnimi izkušnjami pri podpori prodajnim aktivnostim oz. na področju priprave kreditnih analiz kupcev,

  • samoiniciativnost, natančnost, prilagodljivost in učljivost,

  • aktivno znanje angleškega jezika ter vsaj pogovorno znanje hrvaškega ali srbskega jezika,

  • dobro poznavanje paketa MS Office (vsakodnevno delo z Excelom), poznavanje SAP predstavlja prednost.

Ponujamo

Ponujamo:

  • zaposlitev za nedoločen čas s poskusno dobo 6 mesecev

  • zaposlitev za polni delovni čas

  • urejeno in dinamično mednarodno delovno okolje, ki nudi možnost osebnega in profesionalnega razvoja

Mesečno plačilo:

po dogovoru