Avtoelektrikar I (m/ž)

Objavljeno: 28.09.2017 Kraj dela: Ljubljana

Atrik d.o.o.

ATRIK, d.o.o. Ljubljana je uveljavljeno podjetje za proizvodnjo in servisiranje komunalne opreme s 60-letno tradicijo. Tako na proizvodnem kot na razvojnem področju dosegamo visoko raven in se uvrščamo med uveljavljene evropske proizvajalce. Razpolagamo z lastnim know-howom, na podlagi katerega dopolnjujemo obstoječe in razvijamo nove izdelke. Večino izdelkov prodamo na tujih trgih.

Objavljamo prosto delovno mesto Avtoelektrikar I (m/ž).

Več o podjetju

Atrik d.o.o.

Glavna dejavnost

Proizvodnja karoserij za vozila; proizvodnja prikolic, polprikolic.

Leto ustanovitve

1990

Predstavitev podjetja

ATRIK, d.o.o. Ljubljana je uveljavljeno podjetje za proizvodnjo in servisiranje komunalne opreme.

Zgodovinski razvoj podjetja se je začel pred več kot 60 leti, ko je v okviru remontne delavnice Komunalnega podjetja Snaga Ljubljana bilo napravljeno prvo komunalno vozilo. Do združitve s poslovnim sistemom Riko Ribnica je prišlo leta 1982. Po razpadu poslovnega sistema Riko je podjetje Riko komunalna oprema nadaljevalo s samostojnim delom do leta 1997, ko ga je Avtotehna, d.d. Ljubljana odkupila. Iz tedanjega imena Riko komunalna oprema je nastalo ime Atrik kot zaščitni znak sodobnega podjetja, kateremu danes glavno vsebino dajejo visoko kvalificirani delavci.

Do današnjega dne se je podjetje razvilo v moderno, dobro opremljeno tovarno, ki je na razvojnem področju dosegla visoko raven proizvajalca opreme za zbiranje, kompaktiranje in prevoz hišnih odpadkov. Podjetje razpolaga z lastnim know- howom, katerega razvojna ekipa stalno dopolnjuje in razvija.

Družba na letnem nivoju realizira prihodke v višini 5-6 MIO EUR-ov in proizvodnjo 80-100 enot različnih komunalnih nadgradenj. Tržišča, na katerih smo trenutno prisotni in obvladujemo 70-80 % tržnega deleža, so poleg R Slovenije države bivše Jugoslavije (Hrvaška, Srbija in Črna Gora, Makedonija, BIH ) kot tudi nekaj prodaje na ostalih tržiščih: Ukrajina, Rumunia, U.A.E ...

Sistem vodenja kakovosti je certificiran s strani mednarodno priznane institucije «TÜV Management Service« iz ZR Nemčije, s čimer je potrjeno, da naša tovarna zadovoljuje zahteve sistema ISO 9001/2000 standarda.

Število zaposlenih

20 - 49

Opis delovnega mesta

Naloge in odgovornosti:

 • ugotavljanje in popravilo električnih napak na vozilih

 • izdelovanje avto električne instalacije

 • montaža električnih elementov in njihovo povezovanje

 • druga opravila po nalogu nadrejenega delavca

Pričakujemo

Pričakujemo:

 • najmanj IV. stopnja strokovne izobrazbe, smer avtoelektrikar, elektronik

 • najmanj 2 leti delovnih izkušenj na podobnem delovnem mestu

 • vozniški izpit B kategorije, zaželeno tudi C kategorije

 • komunikativnost

 • natančnost

 • smisel za vodenje in koordinacijo

 • avtoritativnost

Ponujamo

Ponujamo:

Nudimo vam delo v  profesionalnem delovnem okolju, kjer je timsko delo nadvse cenjeno, z možnostjo osebnega in poklicnega napredovanja in priložnost, da v celoti izkoristite svoj potencial.


Delovno razmerje bomo sklenili za določen čas 6 mesecev z možnostjo nadaljnjega podaljšanja zaposlitve za nedoločen čas.