BIG-DATA analitik m/ž

Objavljeno: 09.01.2018 Kraj dela: Ljubljana, občasno teren po Sloveniji in tujini

I.R.V. d.o.o.

Podjetje I.R.V. ima v lasti več spletnih medijev. Razvili smo tudi napredno informacijsko-tehnološko platformo ContentExchange, ki omogoča promocijo vsebin in oglaševanje v marketinški mreži, sodelujočim v mreži pa pri tem zagotavlja nove obiskovalce. Uspešno delujemo na 9 jezikovnih področjih EU, širimo pa se še v druge države. Razvijamo tudi lastno BigData analizo z namenom ustvariti anonimne podatkovne profile uporabnikov spleta, z namenom razumevanja želja, potreb in preferenc obiskovalcev.

Več o podjetju

I.R.V. d.o.o.

O delovnem mestu

Za delovno mesto BIG DATA ANALITIK iščemo osebo, ki bo na podlagi podatkov o bralnih navadah na spletnih medijih, pomagala kreirati demografske in psihografske profile potrošnikov.


Pričakujemo osebo z veliko afiniteto do dela z množicami podatkov in sposobnostjo pretvarjanja podatkov v njihovo uporabno vrednost. Osnovna naloga bo namreč integracija znanja s podatkovno analitiko, priprava demografskih in psihografskih profilov potrošnikov priprava in interpretacija statističnih analiz, uporaba data mining tehnik ter ustvarjanje visoko kakovostnih napovednih modelov.


Za delovno mesto Big-Data Analitik od kandidatov pričakujemo najmanj VIII. (9. SOK) stopnja strokovne izobrazbe (magister znanosti - star program) ali doktorat (10. SOK), z izkušnjami iz področja vedenja potrošnikov, raziskav javnega mnenja, tržnih analiz in podobno.  


Od kandidatov pričakujemo natančnost, celosten pristop k delu in analitične sposobnosti, znanje angleškega jezika, odlične komunikacijske sposobnosti, pripravljenost za timsko delo, zmožnost razmišljanja izven standardnih okvirjev, izkušnje s pripravo analiz in poročil.    


Zaželeno je poznavanje in razumevanje dela s CRM-orodji in orodji obdelave podatkov, uporabniških navad, nakupnih poti in prodajnih kanalov, tehnik strojnega učenja in algoritmov.   


Zahtevana izobrazba: VIII/1., VIII/2.

Mesečno plačilo: po dogovoru

Oblika zaposlitve ali sodelovanja: zaposlitev za določen čas