CNC operater m/ž

Objavljeno: 25.08.2017 Kraj dela: Hoče

Lestro - Ledinek d.o.o.

Podjetje Lesto-Ledinek d.o.o. ponuja novo prosto delovno mesto CNC operater (m/ž).

Več o podjetju

Lestro - Ledinek d.o.o.

Glavna dejavnost

Že 93 let se dokazujemo našim kupcem, ne glede na to ali gre za skobeljnike, stroje za parket, žage ali linije za izdelavo zobatih spojev. Od leta 1908 smo se nenehno razvijali, širili in se prilagajali vedno novim potrebam trga. Tradicija nas zavezuje, da tudi v prihodnje posvečamo največjo skrb kakovostni izdelavi naših strojev.

Naše geslo se glasi:"Vse je mogoče." Razvoj lesnoobdelovalnih strojev in naprav po meri kupca nam je prinesel mednarodni sloves in priznanje. Načrtovanje in kakovostna izdelava strojev so jamstvo za visoko tehnološko kakovost. Razvojni in raziskovalni center je opremljen z najnovejšo strojno in programsko računalniško opremo. Na ta način smo omogočili hiter in zanesljiv prenos podatkov v podjetju.

Vsi preizkusni in izkustveni rezultati iz prototipne delavnice, proizvodnje in servisa se vrnejo v konstrukcijo, kjer se preverijo in uporabijo pri naslednjih projektih. Tako nenehno izpopolnjujemo naš razvoj in proizvodni program. Sodelovanje z domačimi in tujimi inštituti zagotavlja višjo stopnjo kakovosti izdelkov.

Na mednarodnem trgu se pojavlja nova generacija Ledinek strojev, ki je dozorevala z leti bogatih izkušenj.

Leto ustanovitve

1908

Predstavitev podjetja

Podjetje LEDINEK ENGINEERING d.o.o. je danes ena izmed pomembnejših svetovnih proizvajalcev strojev in opreme za obdelavo masivnega lesa, kar nedvomno potrjuje veliko število prodanih izdelkov – referenc širom sveta in lastni PATENTI. Naš proizvodni program obsega posamezne stroje in komponentne proizvodne linije. Prav tako smo v podjetju sposobni zadovoljiti posebnim željam ter potrebam kupcev ter izdelati potrebni stroj ali proizvodno linijo po posebnem naročilu. Visoko kvaliteto izdelanih strojev zagotavlja vgradnja najkvalitetnejših komponent svetovno priznanih proizvajalcev ter stalno usposabljanje osebja in uporaba najnovejših lastnih raziskav na področju strojegradnje in tehnologije predelave masivnega lesa.

Več o podjetju si preberite na:
www.ledinek.com

Opis delovnega mesta

Naloge in odgovornosti:

  • nastavljanje, upravljanje in kontroliranje CNC univerzalno horizontalnih strojev za  vrtanje, frezanje in struženje kovinskih polizdelkov opremljen za zahtevna dela;

  • nastavljanje, upravljanje in kontroliranje CNC univerzalno horizontalno vertikalnega stroja za vrtanje, frezanje in struženje kovinskih polizdelkov namenjen zahtevni proizvodnji in opremljen z vrtljivo mizo in glavo.

Pričakujemo

Pričakujemo:

Znanje in sposobnosti:  • poznavanje tehnične dokumentacije in normativov ter standardov s področja strojništva,

  • znanje in izkušnje iz področja strojegradnje, zlasti mehanske obdelave vrtanja, frezanja in struženja, vključno z uporabo orodij,

  • pasivno znanje nemškega jezika je zaželeno,

  • vsaj 2 leti na podobnem delovnem mestu.


 Izobrazba:  • IV., V. stopnja izobrazbe, strojne oz. tehnične smeri.

Ponujamo

Ponujamo:

  • zanimivo delo v dinamičnem okolju, ki nudi pogoje za osebno ter strokovno rast v vrhunskega strokovnjaka,

  • možnost zaposlitve za nedoločen čas.