Digital communication & Marketing – Adriatik (m/ž)

Objavljeno: 05.10.2017 Kraj dela: Ljubljana

Kadis d.o.o.

Kadis d.o.o. kadrovsko svetovalno podjetje, ki na trgu uspešno deluje že od leta 1992. Podjetjem zagotavljamo celostno kadrovsko podporo. Stalno poglabljamo in dodatno razvijamo svoje storitve. Kljub temu, da smo slovensko podjetje, pa preko številnih mednarodnih projektov uspešno že zadnjih 10 let črpamo znanja in izkušnje iz tujine.

Usmerjeni smo v individualizirane, strokovne storitve, ki podjetjem zagotavljajo optimalen izbor in razvoj zaposlenih.

Več o nas: www.kadis.si

Naš naročnik je Barilla - mednarodno družinsko podjetje iz področja prehrane, vodilno v regiji Adriatik v kategorijah testenin, omak, piškotov, pakiranega kruha, prepečencev in drugih pekovskih izdelkov. 

Iščemo dinamičnega kandidata, ki želi svoje odlično znanje digitalnega komuniciranja nadgraditi s strateškim delom v marketingu uveljavljenih blagovnih znamk na področju celotne Adriatik regije.

Več o podjetju

Kadis d.o.o.

Glavna dejavnost

Kadrovsko izobraževalni inženiring.


Naslov podjetja:
Koprska ulica 72,
1000 Ljubljana

Leto ustanovitve

1992

Predstavitev podjetja

Smo podjetje, ki na trgu uspešno deluje že od leta 1992. V tem času smo pridobili veliko izkušenj, razvili lastno bazo iskalcev zaposlitve in upravičili zaupanje mnogih podjetij.

Nudimo celovito ponudbo storitev s področja kadrov in upravljanja s človeškimi viri – iskanje in selekcijo kadrov, pravno svetovanje, izdelavo potrebnih aktov (o sistemizaciji, plačah, pravicah in obveznostih...), izračun plač, izobraževanja (tudi po meri), psihološka testiranja, storitve ocenjevalnega (assessment) centra, merjenje organizacijske klime in zadovoljstva zaposlenih, druge HRM storitve in tudi storitve študentskega servisa.

O delovnem mestu


  • možnost dolgoročnega sodelovanja

  • okolje, ki spodbuja strokovni in osebni razvoj zaposlenih

  • zanimive delovne naloge v dinamičnem, mednarodnem okolju

  • spoznavanje celostnega marketinga v FMCG industriji 


Delovno mesto se nahaja v Ljubljani. Pričetek dela je po dogovoru.

Zahtevana izobrazba: VI/1., VI/2., VII.