Direktor gostinskega podjetja m/ž

Objavljeno: 28.09.2017 Kraj dela: Ljubljana

Dulcis Gourmet d.o.o.

Dulcis Gourmet je krovna blagovna znamka, ki pod svoje okrilje postavlja ponudbo uspešnih restavracij diVino, San Martino, Ošterija pri oljki, Al Capone ter štiri restavracije internega tipa. 

Znamka Dulcis Gourmet postavlja nove smernice v najsodobnejših konceptih in tehnologijah v restavracijah, kjer se ogromen poudarek posveča prvovrstnim naravnim sestavinam jedi, pripravljenih na tradicionalen način po domačih receptih naših babic.

Za vodenje uspešnih gostinskih obratov, prepoznavnih v širšem okolju in s tradicijo, iščemo motivirano osebo, ki bo prevzela vodenje podjetja v celoti.

Iščemo Direktorja gostinskega podjetja (m/ž).

Več o podjetju

Dulcis Gourmet d.o.o.

Predstavitev podjetja

Dulcis Gourmet je krovna blagovna znamka, ki pod svoje okrilje postavlja ponudbo restavracij San Martino, Ošterija pri oljki, Al Capone, slaščičarn Dulcis Caffe in Twenty Caffe ter nove restavracije diVino, katera se odpira junija v najsodobnejši stolpnici v Ljubljani – Kristalni palači. Znamka Dulcis Gourmet postavlja nove smernice v najsodobnejših konceptih in tehnologijah v restavracijah, kjer se ogromen poudarek posveča prvovrstnim naravnim sestavinam jedi, pripravljenih na tradicionalen način po domačih receptih naših babic.

Znamka Dulcis Gourmet tako ohranja znanje slovenske kulinarike, ki se že desetletja prenaša iz roda v rod in slovi po svoji težnji po zdravi prehrani in tistem čarobnem ščepcu tople domačnosti. Del te čarobnosti skuša Dulcis Gourmet ujeti tudi v liniji domačih izdelkov kot so različne marmelade, med, oljčno olje, pršut in druge sušene mesnine, ki jih lahko kupite v Dulcis Gourmet kotičku v restavraciji diVino.

Več o podjetju si preberite na naši spletni strani:
www.dulcis-gourmet.si

Poslanstvo in vizija

V naslednjih petih letih družba namerava postati vodilno podjetje v gostinstvu v Sloveniji. Podjetje bo še naprej odgovorno opravljati svoje poslanstvo, seveda v skladu z gospodarskimi interesi podjetja, družbenimi interesi zaposlenih, predvsem pa s posluhom za uresničevanje želja naših gostov. Popotnica za prihodnost ostaja težnja k razvoju in rasti družbe, spremljanje in upoštevanje domačih in svetovnih trendov ob prizadevanju za kakovost storitev in profesionalnost.

Z blagovno znamko Dulcis Gourmet želimo širši javnosti predstaviti ter promovirati domače dobrote iz goriško - primorske regije, ki slovi po nekaterih geografsko edinstvenih izdelkih (pršut, goriške oljke, sir, marmelade, med,...), ki jih nudi slovensko podeželje.

Zastavljeno vizijo in poslanstvo bo družba uresničevala s spremljanjem zadovoljstva gostov, nadzorom nad stroški, organizacijo poslovanja in uvajanjem novih storitev.

Opis delovnega mesta

Naloge in odgovornosti:

  • vodenje uspešnih gostinskih obratov, prepoznavnih v širšem okolju in s tradicijo

Pričakujemo

Pričakujemo:

  • univerzitetno izobrazbo smeri ekonomije, managementa ali druge ustrezne smeri

  • nekaj let izkušenj z vodenjem primerljivih podjetij

  • poznavanje delokroga v storitvenih podjetjih

  • visoko razvite kompetence vodenja in komunikacije

  • pozitivna naravnanost, razvojna usmerjenost

  • aktivno znanje angleškega jezika

Ponujamo

Ponujamo:

  • delo v perspektivnem okolju in rastoči družbi

  • dinamično delo z možnostjo osebne rasti in kariernega razvoja

  • stimulativne pogoje sodelovanja