Embedded programer / inženir R&R (m/ž)

Objavljeno: 29.01.2018 Kraj dela: Maribor

Seltron d.o.o.

Smo srednje veliko podjetje dinamičnih in ambicioznih ljudi. Naše poslanstvo je pomagati ljudem varčevati pri ogrevanju prostorov na okolju prijazen način.

Podjetje Seltron je eden od vodilnih evropskih proizvajalcev regulacij za ogrevanje in hlajenje. Ponašamo se z več kot 25 let uspešnega poslovanja, razvoja in rasti.

Medse vabimo nove sodelavce/ke, ki bodo z nami ustvarjali in delili/e poslovne uspehe.

Več o podjetju:

www.seltron.eu

www.seltronhome.com

Več o podjetju

Seltron d.o.o.

Glavna dejavnost

www.seltron.si

Leto ustanovitve

1990

Predstavitev podjetja

Seltron je podjetje v zasebni lasti, ustanovljeno leta 1990. Njegove korenine pa segajo še nazaj v obrtno dejavnost, z začetki v letu1982.
Poslovna dejavnost podjetja je že od njegovih prvih korakov temeljila na lastnem razvoju in proizvodnji industrijske elektronike ter regulacijske tehnike.

V Sloveniji in širši regiji smo bili pionirji v razvoju in proizvodnji regulatorjev za solarne sisteme. V zgodnjih devetdesetih letih smo pričeli z razvojem digitalnih
vremensko vodenih regulatorjev ogrevanja. Ti so takrat postavili nove standarde na področju varčevanja z energijo v individualnih hišah.


V nadaljnjem razvoju smo proizvodni program širili na celotno paleto regulatorjev za centralno ogrevanje. Sedaj proizvajamo tretjo generacijo sodobnih mikroprocesorsko krmiljenih regulatorjev za solarne sisteme in vremensko vodene regulatorje ogrevanja.Leta 1996 smo prodajno vizijo in cilje usmerili tudi na tuje trge. Že kmalu na začetku smo dosegli dobre prodajne rezultate na nemškem trgu, ki skozi vsa leta ostaja naš najpomembnejši trg.


Danes svoje izdelke prodajamo v 15 evropskih državah, imamo pa tudi kupce izven meja evropske unije.Na domačem trgu se poleg proizvajalca regulatorjev ogrevanja, predstavljamo tudi s trgovsko dejavnostjo. Cilj podjetja je kupcu ponudit celovito rešitev.Naše znanje smo intenzivno nadgrajevali in na evropskih trgih poiskali kakovostne izdelke, ki jih danes prodajamo pod lastno blagovno znamko ali kot zastopstva.


Skozi leta smo svojo ponudbo dopolnjevali in danes lahko v Centru varčnega ogrevanja ali na naši spletni stran, najdete rešitve za prav vse vire ogrevanja, za manjše ali večje objekte.Svoje strokovno znanje poskušamo deliti s tistimi, ki se profesionalno ukvarjajo s področjem ogrevanja. Vsako leto organiziramo za monterje in serviserje ogrevalnih naprav strokovna izobraževanja iz različnih področij. Seveda pa nismo pozabili tudi na investitorje. V podjetju imamo svetovalno službo, ki skrbi, da kupci pri nas dobijo kakovostne nasvete za lažje odločanje ob investiciji v ogrevalni sistem.

Poslanstvo in vizija

Naše poslanstvo je pomagati ljudem varčevati z energijo pri ogrevanju prostorov na okolju prijazen način.

Opis delovnega mesta

Naloge in odgovornosti:


 • načrtovanje in razvoj vgrajenih rešitev – smart heating in IoT.Pričakujemo

Zahtevane delovne izkušnje:

2 leti

Pričakujemo:

 • izobrazbo VI., VII. stopnje ­­­­­elektronika, avtomatika, računalništvo, informatika ali druge podobne tehnične smeri,

 • poznavanje mikrokrmilnikov (zaželeno ARM) in elektronskih vezij,

 • poznavanje programskega jezika C/C++,

 • zaželeno poznavanje programskega orodja Visual Studio,

 • poznavanje agilnih pristopov programiranja,

 • zaželene so izkušnje s podobnih delovnih mest.

Ponujamo

Ponujamo:

 • kreativno in dinamično delo,

 • profesionalno delovno okolje z možnostjo osebnega in strokovnega razvoja,

 • prilagodljiv delovni čas,

 • zaposlitev za polni delovni čas,

 • stimulativno nagrajevanje.

Oblika zaposlitve ali sodelovanja:

zaposlitev za nedoločen čas

Poskusna doba:

3 mesece

Mesečno plačilo:

po dogovoru