Galvanizer (m/ž) - 7 prostih delovnih mest

Objavljeno: 16.04.2018 Kraj dela: Maribor

Mariborska livarna Maribor d.d.

V Mariborski livarni Maribor z združevanjem znanj o kovinah in znanj o orodjih uspešno izpolnjujemo pričakovanja svojih naročnikov v avtomobilski in elektro industriji, industriji bele tehnike in mnogih podjetjih, ki potrebujejo polproizvode iz bakra in njegovih spojin, in v modernem svetu vse bolj nepogrešljivega aluminija.

Zaradi uspešnega poslovanja in povečanja obsega naročil v MLM d.d. zaposlujemo dodatnih 7 livarjev, ki nam bodo pomagali pri uresničitvi sprejetih izzivov.

Več o podjetju

Mariborska livarna Maribor d.d.

Leto ustanovitve

1974

Predstavitev podjetja

Mariborska livarna Maribor združuje:

PE Alutec, kjer v treh osnovnih profitnih centrih (orodjarna, tlačna livarna z mehansko obdelavo in kovačijo) izdelujemo orodja, aluminijske tlačne ulitke ter obdelance in odkovke.PE Aklimat, kjer proizvajamo in prodajamo aluminijaste radiatorje AKLIMAT.

Število zaposlenih

250 - 500

Poslanstvo in vizija

Poslanstvo

Smo inovativen in zanesljiv partner našim kupcem. Z roko v roki s kupcem želimo doseči obojestranski uspeh na globalnem trgu. Zaupanje je naša obveza. Predstavljamo zanesljivo vrednost našim lastnikom, zaposlenim in partnerjem.VizijaDružba MLM d.d. želi postati globalno prepoznavno podjetje na področju EMS in OEM poslov, s sposobnostjo ponuditi svoje storitve najzahtevnejšim kupcem na področju avtomobilske industrije ter industrije bele tehnike. Naša 90-letna kultura je osnovana na močni volji in konkurenčnosti, kar pa je temelj za konstantne inovacije ter visokokvalitetne rešitve, ki jih nudimo.

Storitve ali proizvodi

Izdelujemo različna orodja in mehansko obdelane aluminijske tlačne ulitke, namenjene avtomobilski, elektro- in strojni industriji. Razvijamo inovativne rešitve za specifične potrebe tudi najzahtevnejših svetovnih kupcev – od koncepta, preko prototipa, do serijskega izdelka.Ponašamo se s kontinuirano rastjo več kot 10% (lani 14%). Organiziranost in razvoj se prilagajata zahtevam in potrebam naših partnerjev. Zato nenehno vlagamo v znanja in v nova delovna orodja in nove stroje.Pridobili smo ugled visokokakovostnih izdelkov, ki zasedajo pomembno mesto na trgih južne Evrope in uspešno osvajajo nove trge.Program Kovačije se nanaša na proizvodnjo odkovkov in obdelancev, namenjenih širokemu krogu industrijskih uporabnikov.

Opis delovnega mesta

Naloge in odgovornosti:

 • pripravi linijo in obešala za galvaniziranje

 • nastavi parametre pri posameznih operacijah

 • galvanizira zelo zahtevne polizdelke v galvanskih kopelih po predpisanih postopkih

 • nadzira kvaliteto opravljenega dela med in po galvaniziranju

 • razmaščevanje, bakrenje in niklanje zahtevnih polizdelkov po predpisanem tehnološkem postopku

 • obvladovanje črpalk in drugih potrebnih naprav na galvanski liniji

Pričakujemo

Zahtevana izobrazba:

III.

Zahtevane delovne izkušnje:

1 - 3 let

Pričakujemo:

 • vestnost in natančnost

 • izkušnje na podobnem delovnem mestu so zaželene, niso pa nujen pogoj


Ponujamo

Ponujamo:

 • ponujamo zapolitev za polni delovni čas

 • pogodba se bo uvodoma sklenila za določen čas z možnostjo podaljšanja za nedoločen čas

 • delo poteka v eni izmeni

Mesečno plačilo:

po dogovoru - v skladu z internimi akti, ki določajo plačilo za delo in druge prejemke