Izkušeni računovodja m/ž

Objavljeno: 21.11.2016 Kraj dela: Prekmurje

Trescon d.o.o.

Naš naročnik je mednarodno usmerjeno proizvodno podjetje, ki se na mednarodnem trgu kosa z najboljšimi v svoji branži in je na to upravičeno ponosno. Zaposluje približno 200 ljudi. Ima konstantno, a zmerno rast, kar podjetju omogoča zdrav razvoj. Sledi zelo jasno izdelani viziji in strategiji poslovanja za prihodnost. Iščemo izkušenega računovodjo za vodenje manjšega tima na področju financ in računovodstva.

Izkušeni računovodja (m/ž)

Proizvodno razvojno naravnano podjetje, Prekmurje

Več o podjetju

Trescon d.o.o.

Glavna dejavnost

Iskanje, izbor in razvoj kadrov.Naslov podjetja:


Vodnikovi cesti 211


1000 Ljubljana

Leto ustanovitve

2005

Predstavitev podjetja

Smo mednarodno podjetje, aktivno na področju širše regije (Hrvaška, Srbija, Bosna, Makedonija) in globalno preko verige CFR Global Executive Search s tradicijo na področju iskanja, izbora in razvoja kadrov ter organizacije v podjetjih. Nudimo strokovnost, profesionalnost, žar za naš posel in posel naših naročnikov ter iskren odnos z naročniki in kandidati. Kot del skupine CFR Global Executive Search nudimo headhunting rešitve po svetu, pri čemer lahko projekte vodimo iz Slovenije ali pa izberete naše partnerje v tujini.

Število zaposlenih

2 - 4

Poslanstvo in vizija

Vizija:

Biti na področju iskanja, izbora in razvoja kadrov ter organizacije v podjetjih po naravnanosti k iskanju prvovrstnih rešitev za naše partnerje eno vodilnih podjetij na slovenskem trgu. Zagotavljati rešitve slovenskim podjetjem v Sloveniji, širši regiji (Hrvaška, Srbija, Bosna, Makedonija) in tudi globalno ter hkrati nuditi celovite storitve tujim podjetjem v Sloveniji in regiji.

Vaš najljubši partner, ki mu zaupate zaradi strokovnosti in vrednot, ki ga vodijo pri delu.

Poslanstvo:


Aktivno, s pomočjo mednarodno preizkušenega pristopa ter know-how-a in razumevanja delovanja podjetij in ljudi v našem prostoru poskrbeti, da se na trgu na profesionalen način srečata ustrezni delodajalec in ustrezni delojemalec. 

Prispevati k boljši organizaciji in komunikaciji v podjetjih. Z delom na strokovno zanimivih projektih in kontinuiranim izobraževanjem omogočiti lastnim zaposlenim osebno in strokovno rast in razvoj. Skrbeti za dolgoročno dobičkonosno poslovanje podjetja, ki nosi obresti na vloženi finančni, časovni in emocionalni kapital lastnikov.

Storitve ali proizvodi

- iskanje kadrov (oglaševanje, lastna baza iskalcev, head-hunting, itd.),
- izbor kadrov (grobi predizbor, globinski intervjuji, testiranja, itd.),
- razvoj kadrov (nagrajevanje zaposlenih, komuniciranje in odnosi v podjetju, seminarji in delavnice, itd.) in
- kadrovsko svetovanje.

Opis delovnega mesta

Naloge in odgovornosti:

 • Celovita računovodska podpora poslovanju podjetju in sooblikovanje informacij za poslovno odločanje.

 • Področje zajema skrb za dnevno spremljanje poslovnih dogodkov, denarnega toka in seveda pripravo bilanc.

 • Kot član investicijskega teama boste imeli možnost neposredno vplivati na bodoči razvoj podjetja.

 • Podjetje vpeljuje e-račun in e-pošto, kar je dokaz za usmerjenost v prihodnost. V pomoč vam bosta dva sodelavca v oddelku, ki ju boste vodili.

 • Tesno boste sodelovali s finančnim direktorjem, ki ima mednarodno dimenzijo.

Pričakujemo

Pričakujemo:

Če: • vam je pomembno, da delate v podjetju, ki ima kvalitetne, priznane in v prihodnost usmerjene produkte,

 • cenite, da so ljudje predani in zadovoljni in jim ni vseeno, kako opravijo svoje naloge,

 • kako podjetje posluje in kam gre,

 • ste strokovnjak s svojega področja, morda pripravljeni na izziv vodenja mini teama ali pa če ste se naveličali delati kot računovodja ali revizor za več podjetij hkrati, je to odlična priložnost za vas,

 • imate kombinacijo strasti za področje, veliko strokovnega znanja,

 • imate vsaj pet let delovnih izkušenj pri podobnih delih, nekaj sposobnosti vodenja ljudi, lojalnost, natančnost in radi to delite z drugimi.


Podjetje intenzivno spodbuja zaposlene za dodatno izobraževanje in ceni ljudi, ki vsak dan spoznajo kaj novega in so se zato pripravljeni učiti in veliko prispevati.

Ponujamo