Komercialist / Telefonist m/ž

Objavljeno: 19.06.2017 Kraj dela: Ljubljana in okolica, Gorenjska

HYLA d.o.o.

HYLA je slovensko podjetje, ki je dejavno od leta 1990. Izdelujemo vrhunski izdelek, ki se navezuje predvsem na zdravje. Izvaža se v 63 držav.

Več o podjetju

HYLA d.o.o.

Glavna dejavnost

Proizvodnja električnih gospodinjskih naprav.

Leto ustanovitve

1991

Predstavitev podjetja

HYLA - sistem za čiščenje zraka in prostorov. HYLA odstrani droben prah, alergene, pršice in očisti ter odišavi zrak v prostoru. Osveži prostor, kar koristi vašemu zdravju in dobremu počutju.

HYLA omogoča: čiščenje zraka, sesanje, globinsko sesanje preprog in oblazinjenega pohištva, dezinfekcijo in mokro čiščenje,...

HYLA GST - tehnologija vodnega filtra, ki temelji na osupljivem naravnem pojavu – gejzirju. Zrak skupaj s prašnimi delci ustvari navzgor, proti separatorju, usmerjen tok vode – HYLA gejzir. Na ta način se s pomočjo separatorja prašni delci ujamejo v vodo, kar zagotavlja učinkovito čiščenje zraka in prostorov.

Edinstven samočistilni separator na svetu, je patentno zaščitena tehnična rešitev, ki omogoča vrhunsko delovanje HYLE. Pri hitrosti 25.000 vrtljajev na minuto, se s pomočjo separatorja in centrifugalne sile, v vodo ujamejo tudi najmanjši delci umazanije in finega prahu - HYLA tako v prostor vrne več kot 99% čist zrak.

Vse to omogoča HYLA z delovanjem centrifugalnega separatorja, pri katerem ni potrebna zamenjava različnih filtrov ali vzdrževanje le-teh, temveč umazano vodo preprosto odlijemo.

Število zaposlenih

20 - 49

Opis delovnega mesta

Naloge in odgovornosti:

  • zaradi širitve iščemo komercialiste, telefoniste (m/ž). 

Pričakujemo

Pričakujemo:

  • urejenost, natančnost in pozitivno naravnanost,

  • vozniški izpit in prevoz,

  • starost in izkušnje niso pomembne.

Ponujamo

Ponujamo:

  • urnik: od 16h do 20h,

  • pričetek z delom TAKOJ,

  • plačilo 7 €/h.

HYLA d.o.o.