Koordinator, organizator izobraževalnih dogodkov – z afiniteto do javnih financ (m/ž)

Objavljeno: 19.01.2018 Kraj dela: Ljubljana

Trescon d.o.o.

Opis delovnega mesta

Naloge in odgovornosti:

Vaša glavna naloga bo organizacija izobraževalnih dogodkov v tesnem sodelovanju z osebo, ki bo delavnico vsebinsko zasnovala. Vaš prispevek bo viden po tem, da bo delavnica v vseh pogledih ostala udeležencem v spominu kot vrhunska, saj je vse teklo gladko.


Gre za organizacijo celotnega procesa identifikacije udeležencev, njihovega vabljenja na dogodek, izbor ustrezne lokacije, opreme za najučinkovitejšo izvedbo v prostoru, izbor in organizacija dogajanja ob delavnici in turistične promocije lokacije, organizacijo prihodov in odhodov udeležencev, nastanitve, pridobivanje viz…


Po potrebi se boste vključevali v sofasilitiranje dogodka skupaj z glavnim fasilitatorjem. Večina dogodkov poteka v Sloveniji, del pa v različnih državah JV Evrope in Kavkaza.


Sodelovali boste v mednarodnem timu, ki posamezno delavnico pripravlja in o svojem delu redno ustno in pisno poročali mednarodnim partnerjem, sponzorjem in sodelavcem. Tudi vi se boste intenzivno izobraževali in rasli na tem področju.

Pričakujemo

Pričakujemo:

V kolikor imate zaključeno 6/1 (bolonjsko diplomo) ali več, imate izkušnje pri organizaciji dogodkov, sejmov, turističnih oz. poslovnih poti, ste delali s prevajalci oz. koordinirali tim izvajalcev, ste izjemno mobilni, vas navdušuje sodelovanje z državami Balkana in JV Evrope in torej odlično govorite angleški in/ali hrvaški, bosanski, srbski jezik, če znate predvidevati posledice in zato vnaprej preverjate in preprečujete zaplete, ste izredno iznajdljivi, odgovorni, znate opravljati več nalog hkrati, imate občutek za načrtovanje, vas zanimajo javne finance ter mednarodno razvojno sodelovanje, ste zelo organizirani, samostojni in proaktivni ter želite delati v mednarodnem okolju samostojno, a kot del tima, potem bomo veseli vaše prijave.

Ponujamo