Kuhar - pizzopek m/ž

Objavljeno: 22.12.2016 Kraj dela: Kranjska Gora

Hit Alpinea d.d.

Hit Alpinea d.d., družba za turizem in hotelirstvo z dolgotrajno tradicijo v Zgornjesavski dolini in mednarodno razpoznavnostjo, vabi  k sodelovanju nove sodelavce in sodelavke.

Našim gostom ponujamo le najboljše, zato iščemo komunikativne in urejene sodelavce, s pozitivnim pristopom in zavzetostjo do dela, ki imajo željo za delo v turizmu, gostinstvu in hotelirstvu.

K sodelovanju vabimo vse, ki si želijo novih izzivov in ki bodo s svojim delom prispevali k uspešni razvojni poti družbe.

Več o podjetju

Hit Alpinea d.d.

Glavna dejavnost

Dejavnost hotelov in podobnih obratov.

Leto ustanovitve

1974

Predstavitev podjetja

Podjetje Hit Alpinea d.d. se ukvarja z dejavnostjo gostinstva in turizma. Sedež podjetja je v Kranjski Gori. Podjetje ima v lasti 5 hotelov in eno apartmajsko hišo ter dodatno gostinsko in wellness ponudbo.
 
Naši hoteli so:
 
- hotel Ramada Resort
- Ramada Hotel & Suites
- hotel Kompas
- hotel Alpina,
- hotel Špik,
- apartmaji Vitranc.

Skupno imamo v sklopu naših objektov okoli 1300 ležišč, kar predstavlja več kot 80% nastanitvenih kapacitet v hotelskih objektih Kranjske Gore. Skupno podjetje ustvari približno 50% nočitev v Kranjski Gori.

Povprečno smo imeli v letu 2014 230 zaposlenih. Večino sodelavcev zaposlujemo na področjih kuhinje, strežbe, recepcije, gospodinjstva in wellnessa. V kolikor si želite novih izzivov na področju gostinstva in turizma, vas vljudno vabimo, da sprejmete izziv in se pridružite našemu kolektivu na katerem od razpisanih delovnih mest.

Število zaposlenih

200 - 249

Poslanstvo in vizija

Vizija Hit Alpinea, d.d. je postati prepoznavna, specializirana, kakovostna, zaupanja vredna hotelska družba najboljših gostiteljev, ki bo s pestro ponudbo storitev in skrbjo za aktivno in zdravo preživljanje prostega časa zagotavljala svojim gostom domačnost bivanja skozi vse štiri letne čase.

Cilji in usmeritve

S pomočjo znanja, ustrezno usposobljenega kadra in profesionalnega pristopa razvijamo podjetje in destinacijo v ponudnika pestre, celovite, celoletne in kakovostne turistične storitve za zahtevnejše in aktivne goste.

Opis delovnega mesta

Naloge in odgovornosti:

  • priprava ter peka pizz,

  • priprava jedi v penzionski ponudbi in priprava jedi po naročilu,

  • izvajanje standardov, navodil in normativov s področja gostinstva,

  • izvajanje HACCP standardov s ciljem primernega ravnanja in shranjevanja živil,

  • zagotavljanje reda in čistoče v kuhinji in skladiščnih prostorih,

  • izvajanje praktičnega dela z učenci in pripravnikov v kuhinji,

  • izvajanje in upoštevanje vseh navodil in zahtev za zagotavljanje varnega dela, varovanja okolja in premoženja,

  • druga dela po navodilih nadrejenega.

Pričakujemo

Pričakujemo:

  • IV. ali V. stopnjo izobrazbe,

  • minimalno 3 mesece delovnih izkušenj s pripravo in peko pizz, z delom v kuhinji oz. na področju kulinarike.


Funkcionalna znanja  



  • Aktivno znanje slovenskega jezika,

  • Obvladovanje hotelskih področnih standardov,

  • Poznavanje živil, receptov in priprave hrane.


Veščine in spretnosti 



  • Samostojnost in zanesljivost pri delu,

  • Natančnost in kreativnost pri pripravi hrane,

  • Obvladanje kuharskih veščin.

Ponujamo

Ponujamo:

  • redno delovno razmerje za določen čas zimske sezone (cca dec-marca) z možnostjo nadaljnjega oz. dolgoročnega sodelovanja,

  • zaposlitev takoj oz. po dogovoru,

  • zaposlitev za polni delovni čas,

  • delo v prijetnem delovnem okolju z izkušeno strokovno ekipo,

  • možnosti nagrajevanja in napredovanja.