Kuhar m/ž

Objavljeno: 28.07.2017 Kraj dela: Ljubljana

SKRITI KOT d.o.o.

Skriti kot d.o.o. 

Že 10 let delujemo v restavraciji Skriti kot, v centru Ljubljane (podhod Ajdovščina). 3 leta pa v restavraciji Brejk, na Dunajski 22 v Ljubljani, pri gospodarskem razstavišču. V obeh restavracijah pripravljamo kosila in jedi po naročilu. Delovnik: PON-PET.

Smo družinsko podjetje z 20, v večini redno zaposlenimi in v naš kolektiv vabimo dva nova člana za daljše obdobje oziroma za nedoločen čas.

Več o podjetju

SKRITI KOT d.o.o.

Opis delovnega mesta

Naloge in odgovornosti:

BREJK: 


- kuhanje gotovih jedi


- kuhanje jedi po naročilu


- skrb za zaloge


- upoštevanje in izvajanje haccp sistema


- pisanje dnevnih/tedenskih menijev kosilSKRITI KOT


- kuhanje/priprava jedi po naročilu


- dnevna predpriprava živil


- vzdrževanje čistoče v kuhinjii

Delovni čas:
polni delovni čas

Pričakujemo

Zahtevane delovne izkušnje:

6 - 9 let

Pričakujemo:

Pričakujemo izkušnje v kuhinji (ni pomembno koliko let, temveč znanje), veselje do kuharije, nujno da radi delate v kolektivu in ste ekipno usmerjeni (dober odnos do sodelavcev), urejenost in resnost na delovnem mestu. 


Za delo v skritem kotu možnost tudi zaposliteve kot pomočnik kuharja oz. kuhar z manj izkušenj pri sami kuhariji (za drugo delovno mesto v isti kuhinji).

Ponujamo

Ponujamo:

  • Nudimo pa vam veliko dela za pošten zaslužek (redno zaposlitev) z vsemi pripadajočimi dodatki (regres, dopust, prevoz, nagrade ...) ter delo v resnem in urejenem kolektivu/podjetju.


Za delo v Skritem kotu pričakujemo 5+ let izkušenj, dober odnos do dela in sodelavcem ter veselje do kuharije. Delo zajema kuhanje jedi po naročilu in podobno v kuhinji s 4-5 sodelavci. Delavnik je med med cca 9-10h do 17h-19h.  


V restavraciji Brejk pa v naš kolektiv 3-4 članske ekipe v kuhinji vabimo kuharja z 8+ let izkušnjami za pripravo gotovih in a'la carte jedi. Delo zajema tudi vodenje kolektiva, priprava dnevnih menijev, vodenja haccap-a ter skrb za zaloge. Delovnik je od ponedeljka do petka od 7h do 15h.

Oblika zaposlitve ali sodelovanja:

zaposlitev za nedoločen čas

Poskusna doba:

1 mesec

Urna postavka:

5,5-7

Skriti Kot