Medicinska kariera v tujini m/ž

Objavljeno: 14.10.2016 Kraj dela: Tujina

ATAMA, d.o.o.

ATAMA je zasebna agencija za zaposlovanje, ki je začela delovati 1998. Naše delo in razvoj temeljita na domačem znanju in izkušnjah, ob nenehnem spremljanju in proučevanju dobrih vzorov iz razvitega sveta.

Pri Ministrstvu za delo, družino in socialne zadeve smo registrirani za dejavnost zagotavljanja delavcev in smo koncesionar za opravljanje dejavnosti posredovanja začasnih in občasnih del dijakom in študentom.

Smo ustanovna članica GIZ agencij za posredovanje dela in zaposlitev.

Več o podjetju

ATAMA, d.o.o.

Predstavitev podjetja

ATAMA je zasebna agencija za zaposlovanje, ki je začela delovati 1998. Naše delo in razvoj temeljita na domačem znanju in izkušnjah, ob nenehnem spremljanju in proučevanju dobrih vzorov iz razvitega sveta.

Pri Ministrstvu za delo, družino in socialne zadeve smo registrirani za dejavnost zagotavljanja delavcev in smo koncesionar za opravljanje dejavnosti posredovanja začasnih in občasnih del dijakom in študentom.

Smo ustanovna članica GIZ agencij za posredovanje dela in zaposlitev.

Poslanstvo in vizija

Podjetjem pomagamo povečati učinkovitost kadrovske funkcije, da bi uspešno uravnavala strukturo zaposlenih s potrebami poslovanja.

Ljudem pomagamo povečati zaposljivost in sposobnost prilagajanja dinamičnim spremembam trga dela.

Cilji in usmeritve

Strategija

Dolgoročno partnersko sodelovanje
Spoznavamo poslovno strategijo partnerjev, njihovo kadrovsko naravnanost in tekoče potrebe.

Celovitost ponudbe
Z izvajanjem naših storitev podpiramo vse vrste zaposlovanja večine kategorij iskalcev dela, opravljamo kadrovsko svetovanje in izvajamo strokovno kadrovsko dejavnost za gospodarske družbe, javni sektor in samostojne podjetnike.

Fleksibilnost na področju zaposlovanja
Omogočamo različne fleksibilne oblike zaposlitve in dela, tudi z zaposlovanjem v naši agenciji in posojanjem delavcev, kot komplementarni obliki zaposlitve za nedoločen čas.

Vrednote

Strokovnost
Skrbimo za osebno rast, učenje, spremljamo novosti spodbujamo spremembe.

Prijaznost
Spoštujemo dostojanstvo ljudi, ki izpolnjujejo svoje potrebe z našimi storitvami. Pričakovanja partnerjev znamo upravičiti v njihovih posebnostih.

Moralnost
Spoštujemo zakonitost in etična načela dela z ljudmi in poslovnimi partnerji.

Opis delovnega mesta

Naloge in odgovornosti:

Vaš bodoči delodajalec bo uspešna tuja zdravstvena ustanova. Pomoč pri iskanju najustreznejšega delodajalca vam bomo nudili v sodelovanju z mednarodnim podjetjem, specialistom za zaposlovanje zdravstvenih kadrov. Zagotovili vam bomo vse informacije in z vašo pomočjo izbrali ciljno državo.


Se vidite v Abu Dhabiju, Katarju, Dubaju, Švici, Nemčiji, Angliji ali na Škotskem? Ponuja se vam odlična priložnost za kariero. V različnih zdravstvenih ustanovah, predvsem javnih in zasebnih bolnišnicah, medicinskih centrih in domovih za ostarele, se ponujajo dela diplomirane medicinske sestre oz. diplomirane zdravstvenike oz. dipl. babice. K sodelovanju vabimo tudi specializirano medicinsko osebje, kot so anestezisti in zdravniki.

Delovni čas:
polni delovni čas

Pričakujemo

Zahtevana izobrazba:

VI/1., VI/2., VII.

Pričakujemo:

  • Za vašo karierno prihodnost v tujini morate izpolnjevati nekaj zahtev, za katere smo prepričani, da ne bi smele predstavljati previsoke ovire.

  • Poleg želje, strasti in poguma, pričakujemo dokončano izobrazbo diplomirane medicinske sestre oz. diplomiranega zdravstvenika ali diplomirane babice, aktivno znanje nemškega jezika za delo v Nemčiji ali Švici oziroma aktivno znanje angleškega jezika za delo v Angliji, na Škotskem, v Dubaju, Abu Dhabiju ali Katarju.


Delovne izkušnje: 3-5 let

Ponujamo

Ponujamo:

  • Zagotovili vam bomo najboljšo podporo pri zaposlitvi v ekonomsko uspešnih državah.

  • Plače se razlikujejo glede na nivo izkušenj, prav tako so razlike med navedenimi destinacijami, vsekakor pa so več kot konkurenčne.

  • Pogodba o zaposlitvi bo sklenjena z zdravstveno ustanovo, za nastanitev bo v prvih nekaj mesecih poskrbljeno, pričakovana je pripravljenost za delo najmanj za obdobje enega leta.

Oblika zaposlitve ali sodelovanja:

zaposlitev za določen čas

Mesečno plačilo:

po dogovoru