Mehanski nadzornik m/ž

Objavljeno: 10.10.2016 Kraj dela: Tujina

ATAMA, d.o.o.

ATAMA je zasebna agencija za zaposlovanje, ki je začela delovati 1998. Naše delo in razvoj temeljita na domačem znanju in izkušnjah, ob nenehnem spremljanju in proučevanju dobrih vzorov iz razvitega sveta. Pri Ministrstvu za delo, družino in socialne zadeve smo registrirani za dejavnost zagotavljanja delavcev in smo koncesionar za opravljanje dejavnosti posredovanja začasnih in občasnih del dijakom in študentom. Smo ustanovna članica GIZ agencij za posredovanje dela in zaposlitev.

Naš naročnik je uspešno mednarodno podjetje, ki se ukvarja z nadziranjem raznovrstnih delovišč. Prosto delovno mesto Mehanski nadzornik (m/ž).

Več o podjetju

ATAMA, d.o.o.

Predstavitev podjetja

ATAMA je zasebna agencija za zaposlovanje, ki je začela delovati 1998. Naše delo in razvoj temeljita na domačem znanju in izkušnjah, ob nenehnem spremljanju in proučevanju dobrih vzorov iz razvitega sveta.

Pri Ministrstvu za delo, družino in socialne zadeve smo registrirani za dejavnost zagotavljanja delavcev in smo koncesionar za opravljanje dejavnosti posredovanja začasnih in občasnih del dijakom in študentom.

Smo ustanovna članica GIZ agencij za posredovanje dela in zaposlitev.

Poslanstvo in vizija

Podjetjem pomagamo povečati učinkovitost kadrovske funkcije, da bi uspešno uravnavala strukturo zaposlenih s potrebami poslovanja.

Ljudem pomagamo povečati zaposljivost in sposobnost prilagajanja dinamičnim spremembam trga dela.

Cilji in usmeritve

Strategija

Dolgoročno partnersko sodelovanje
Spoznavamo poslovno strategijo partnerjev, njihovo kadrovsko naravnanost in tekoče potrebe.

Celovitost ponudbe
Z izvajanjem naših storitev podpiramo vse vrste zaposlovanja večine kategorij iskalcev dela, opravljamo kadrovsko svetovanje in izvajamo strokovno kadrovsko dejavnost za gospodarske družbe, javni sektor in samostojne podjetnike.

Fleksibilnost na področju zaposlovanja
Omogočamo različne fleksibilne oblike zaposlitve in dela, tudi z zaposlovanjem v naši agenciji in posojanjem delavcev, kot komplementarni obliki zaposlitve za nedoločen čas.

Vrednote

Strokovnost
Skrbimo za osebno rast, učenje, spremljamo novosti spodbujamo spremembe.

Prijaznost
Spoštujemo dostojanstvo ljudi, ki izpolnjujejo svoje potrebe z našimi storitvami. Pričakovanja partnerjev znamo upravičiti v njihovih posebnostih.

Moralnost
Spoštujemo zakonitost in etična načela dela z ljudmi in poslovnimi partnerji.

Opis delovnega mesta

Naloge in odgovornosti:

Mehanski nadzornik: • nadzira sklope kovinskih konstrukcij in lahko deluje tudi kot nadzornik na področju proizvodnje kovinskih konstrukcij,

 • prav tako razume delovanje težkih dvigal in mehanske risbe ter stroje.


Delo je fizično zahtevno, dela se tudi na višini. Delo na posamezni lokaciji traja med 2 in 6 meseci. Po opravljenem projektu se delo seli na novo lokacijo.

Pričakujemo

Pričakujemo:

 • tekoče znanje angleškega jezika,

 • 3-5 let delovnih izkušenj,

 • osnovno razumevanje oz. izkušnje iz industrijskih sklopov so prednost,

 • zahtevana je visoka ali višja stopnja izobrazbe,

 • zaželene so izkušnje na področju industrijskega dela, izkušnje z delom in vzdrževanjem večje opreme,

 • izkušnje iz nadziranja varjenja so prednost,

 • prav tako pričakujemo, da bo imel izbrani kandidat opravljen vozniški izpit.

Ponujamo

Ponujamo:

 • zaposlitev za nedoločen čas,

 • polbni delovni čas,

 • plačilo: 2000 + EUR neto.


Izbrani kandidat bo sklenil dolgoročno sodelovanje s tujim naročnikom in svoje delo, na raznovrstnih projektih, opravljal v različnih državah sveta.


Pred samostojnim opravljanjem dela bo izbrani kandidat deležen usposabljanja, ponujeno plačilo je stimulativno, za nastanitev po svetu je poskrbljeno.