Mizar m/ž

Objavljeno: 04.09.2017 Kraj dela: Ljubljana in občasno terensko delo (montaža pohištva)

Ambius pohištvo d.o.o.

Pohištvo Ambius je družinsko mizarstvo, kjer krojimo pohištvo po meri doma od leta 1989. V sebi združujemo znanje, izkušnje in morda najbolj pomembno – strast do obdelave lesa. Skrbno pozornost usmerjamo k detajlom, ki ločijo odličen izdelek od povprečnega.

Odlikujejo nas visoka stopnja znanja, večletne izkušnje, hitra prilagodljivost, posluh za naše naročnike in sodoben pristop pri izdelavi pohištva, ob ohranitvi obrtniških načinov dela.

Več o storitvah, ki jih nudimo na www.ambius-pohistvo.si

Več o podjetju

Ambius pohištvo d.o.o.

O delovnem mestu

Iščemo novega sodelavca, izkušenega mizarja (m/ž).


Zaradi novih naročil in večjega obsega dela, iščemo dodatnega sodelavca mizarja, ki bo postal del tima in pomagal pri izdelavi pohištva po meri.


Iščemo nekoga, ki je izkušen, ima občutek in veselje do dela v pohištveni panogi. Odlikuje ga zmožnost samostojnega dela na mizarskih strojih in zmožnost samostojne ročne obdelave pohištvenih elementov iz masivnega lesa ali lesnih tvoriv. Kandidat prav tako brez težav razume tehniške risbe in načrte ter zna delati z najbolj pogosto uporabljenimi mizarskimi okovji.


Bistvene lastnosti, ki jih pričakujemo od novega sodelavca: natančnost, zanesljivost, komunikativnost in zmožnost samostojnega dela in dela v timu.


Morebitne izkušnje na CNC delovnem centru lahko predstavljajo prednost, niso pa pogoj za delovno mesto.

Zahtevana izobrazba: IV., V.

Oblika zaposlitve ali sodelovanja: zaposlitev za nedoločen čas

Poskusna doba: 2 meseca