Monter - serviser m/ž

Objavljeno: 13.03.2018 Kraj dela: Latkova vas

Trgotur, d.o.o.

Uniforest je podjetje s 25. letnimi izkušnjami v proizvodnji in prodaji gozdarske mehanizacije in opreme.

Njihova temeljna usmeritev je biti prilagodljivo, učinkovito in okolju prijazno podjetje s kakovostnimi, inovativnimi in oblikovno dovršenimi stroji. Rast podjetja, razvoj ter zadovoljstvo številnih kupcev so dokaz, da so na pravi poti.

Več o podjetju

Trgotur, d.o.o.

Leto ustanovitve

1990

Predstavitev podjetja

Smo družinsko podjetje, ki v vaše zadovoljstvo in zadovoljstvo vaših zaposlenih kadrovsko funkcijo izvaja že od leta 1990.Strokovno in celovito urejamo organizacijsko-kadrovsko področje in imamo zanesljive strokovnjake z znanji in izkušnjami na organizacijsko-kadrovskemdelovnopravnemekonomskem in psihološkem področju.


Naše poslanstvo


Ponudba vseh kadrovskih storitev na enem mestu. Z najvišjo stopnjo strokovnosti in predanosti rešimo vsa vaša kadrovska vprašanja, da lahko vi usmerite energijo v svoje delo.


Naše vrednote


Zanesljivost, lojalnost, kakovost in konkurenčnost. Te se odražajo v strateškem in individualnem pristopu do strank, kjer so njene specifične potrebe upoštevane do najvišje možne mere.


Naša vizija


Biti aktiven tvorec pozitivnih sprememb delovnopravne zakonodaje, ki bo v osnovi izhajala iz pozicije, da naj bosta zaščitena tako dober in pošten delodajalec kot tudi dober in pošten delavec. Prizadevamo si, da je naš prispevek družbi pravilno združevanje delavcev in delodajalcev, saj lahko le tako dosežemo naše individualne in kolektivne potenciale ter izboljšujemo družbo v kateri živimo.


Naš cilj


Vidno prispevati k izboljšanju našega gospodarstva in ostati vodilni kadrovski outsourcing v Sloveniji, svoje delovanje pa razširiti tudi preko meja v druge države EU in širše.

Opis delovnega mesta

Naloge in odgovornosti:

  • montažo zahtevnejših gozdarskih strojev: sestava podsklopov, končna kontrola strojev, servisiranje strojev (poprodajne aktivnosti),

  • ostala dela po navodilih nadrejenega.

Pričakujemo

Pričakujemo:

  • da ste iz Savinjske regije,

  • zaključeno vsaj IV. stopnjo strokovne izobrazbe primerne smeri,

  • vsaj 1 leto na podobnih delovnih mesti (strojegradnja ipd),

  • veselje do tehničnega področja, veselje do dela s strankami – prodaja, svetovanje, urejenost, komunikativnost, delovno vztrajnost, organizacijske in koordinacijske, sposobnosti, samoiniciativnost, iznajdljivost.

Ponujamo

Ponujamo:

  • takojšnjo zaposlitev za nedoločen čas s poskusnim delom,

  • varno zaposlitev v rastočem in stabilnem podjetju,

  • redno in stimulativno plačilo za opravljeno delo,

  • priložnost za profesionalni in osebnostni razvoj.