Nabavnik za strateško prehransko surovino (m/ž)

Objavljeno: 24.08.2017 Kraj dela: Vzhodna Slovenija

Trescon d.o.o.

Naš naročnik je mednarodno usmerjeno proizvodno podjetje, ki se na mednarodnem trgu kosa z najboljšimi v svoji branži in je na to upravičeno ponosno. Zaposluje približno 200 ljudi. Ima konstantno, a zmerno rast, kar podjetju omogoča zdrav razvoj. Sledi direktorjevi zelo jasno izdelani viziji in strategiji poslovanja za prihodnost. Iščemo izkušenega specialista za vodenje nabave s področja prehrane.

5471 – Nabavnik za strateško prehransko surovino (m/ž).

Proizvodno razvojno naravnano podjetje, Vzhodna Slovenija

Več o podjetju

Trescon d.o.o.

Glavna dejavnost

Iskanje, izbor in razvoj kadrov.Naslov podjetja:


Vodnikovi cesti 211


1000 Ljubljana

Leto ustanovitve

2005

Predstavitev podjetja

Smo mednarodno podjetje, aktivno na področju širše regije (Hrvaška, Srbija, Bosna, Makedonija) in globalno preko verige CFR Global Executive Search s tradicijo na področju iskanja, izbora in razvoja kadrov ter organizacije v podjetjih. Nudimo strokovnost, profesionalnost, žar za naš posel in posel naših naročnikov ter iskren odnos z naročniki in kandidati. Kot del skupine CFR Global Executive Search nudimo headhunting rešitve po svetu, pri čemer lahko projekte vodimo iz Slovenije ali pa izberete naše partnerje v tujini.

Število zaposlenih

2 - 4

Poslanstvo in vizija

Vizija:

Biti na področju iskanja, izbora in razvoja kadrov ter organizacije v podjetjih po naravnanosti k iskanju prvovrstnih rešitev za naše partnerje eno vodilnih podjetij na slovenskem trgu. Zagotavljati rešitve slovenskim podjetjem v Sloveniji, širši regiji (Hrvaška, Srbija, Bosna, Makedonija) in tudi globalno ter hkrati nuditi celovite storitve tujim podjetjem v Sloveniji in regiji.

Vaš najljubši partner, ki mu zaupate zaradi strokovnosti in vrednot, ki ga vodijo pri delu.

Poslanstvo:


Aktivno, s pomočjo mednarodno preizkušenega pristopa ter know-how-a in razumevanja delovanja podjetij in ljudi v našem prostoru poskrbeti, da se na trgu na profesionalen način srečata ustrezni delodajalec in ustrezni delojemalec. 

Prispevati k boljši organizaciji in komunikaciji v podjetjih. Z delom na strokovno zanimivih projektih in kontinuiranim izobraževanjem omogočiti lastnim zaposlenim osebno in strokovno rast in razvoj. Skrbeti za dolgoročno dobičkonosno poslovanje podjetja, ki nosi obresti na vloženi finančni, časovni in emocionalni kapital lastnikov.

Storitve ali proizvodi

- iskanje kadrov (oglaševanje, lastna baza iskalcev, head-hunting, itd.),
- izbor kadrov (grobi predizbor, globinski intervjuji, testiranja, itd.),
- razvoj kadrov (nagrajevanje zaposlenih, komuniciranje in odnosi v podjetju, seminarji in delavnice, itd.) in
- kadrovsko svetovanje.

Opis delovnega mesta

Naloge in odgovornosti:

Poslanstvo delovnega mesta je zagotoviti:  • ključne surovine za proizvodnjo izdelkov v potrebni količini, pravočasno in po trenutno najugodnejši ceni za iskano kvaliteto.

  • Vaša glavna naloga bo strateško in operativno izvajanje nabavne funkcije, kar pomeni priprava letnih pogodb, mesečna pogajanja za ceno, dnevna donaročila, rezervacije.

  • Kakovost kupljenih surovin boste preverjali in zagotavljali z dnevnim vzorčenjem, pa tudi z dolgoročnim razvojem dobaviteljev, ki so delno kmetje, delno industrija. Tu je glavni izziv in priložnost za novo osebo.

  • Skrbeli boste za trajnostno rabo virov podjetja, kar pomeni, da bo vaš delokrog razširjen tudi na področje upravljanja z energenti in čistilno napravo ter področje ekologije.

  • O svojem delu boste dnevno, tedensko, mesečno poročali direktorju.

Pričakujemo

Pričakujemo:

  • Če vam je pomembno, da: delate v podjetju, ki ima kvalitetne, priznane in v prihodnost usmerjene produkte, če cenite, da so ljudje predani in 100% pošteni in jim ni vseeno, kako opravijo svoje naloge, kako podjetje posluje in kam gre, če ste strokovnjak s področja nabave z vsaj tremi leti delovnih izkušenj na tem področju, zaželeno s področja prehranskih surovin, idealno imate izkušnje z delovanjem prehranske borze, imate pozitiven odnos do zdravega življenja, zdrave prehrane in pridelovalcev svojega področja, je to priložnost za vašo karierno rast.

  • Nujen pogoj je znanje angleščine ali nemščine.Ponujamo

Ponujamo:

  • Podjetje intenzivno spodbuja zaposlene za dodatno izobraževanje in ceni ljudi, ki vsak dan spoznajo kaj novega in so se zato pripravljeni učiti in veliko prispevati.