.Net Razvijalec m/ž

Objavljeno: 02.03.2018 Kraj dela: Metlika ali Šenčur

ART d.o.o. Metlika

Art d.o.o. je IT-podjetje, ki z inovativnimi in najsodobnejšimi rešitvami skrbi za optimizacijo in upravljanje poslovnih procesov v različnih podjetjih, organizacijah in ustanovah. Naše delo je plod znanja vrhunskih strokovnjakov ter najsodobnejše informacijske tehnologije. Za naročnike rešujejemo najzahtevnejše poslovne in tehnološke izzive ter ustvarjamo učinkovite IT-rešitve, ki jim zagotavljajo konkurenčno prednost in nudimo nove razvojne možnosti ter posledično še boljše poslovne rezultate.

Več o podjetju

ART d.o.o. Metlika

O delovnem mestu

Opis delovnega mesta:


Delovno mesto razvijalca programske opreme obsega sodelovanje na vseh področjih razvoja novih informacijskih rešitev (načrtovanje, programiranje, testiranje in dokumentiranje). Rešitve razvijamo na Microsoftovi platformi z uporabo najnovejših razvojnih orodij.


Vaše naloge in odgovornosti:


Delo na vzdrževanju in nadgradnji obstoječih rešitev z kasnejšo možnostjo prehoda na razvoj novih rešitev. Razvijamo na Microsoft platformi (Visual Studio). Prednost je predhodno znanje programiranja in podobne delovne izkušnje.


Nudimo:


Izbranim kandidatom nudimo možnost sodelovanja pri razvoju naprednih in inovativnih informacijskih rešitev v dinamičnem razvojnem timu z možnostjo hitrega napredovanja pod mentorstvom.

Zagotavljamo urejeno, družini prijazno in sproščeno delovno okolje.

Zahtevana izobrazba: VI/2., VII.

Mesečno plačilo: po dogovoru

Oblika zaposlitve ali sodelovanja: zaposlitev za nedoločen čas

Poskusna doba: 6 mesecev