Nutricionist – specialist razvoja receptov za kuhinje prihodnosti (m/ž)

Objavljeno: 18.01.2018 Kraj dela: Ljubljana

Trescon d.o.o.

Opis delovnega mesta

Naloge in odgovornosti:

Gre za delovno mesto, ki ustreza osebi, ki pozna in jo zanimajo kulinarične posebnosti globalnega sveta, trendi zdrave prehrane, tehnično natančno kreiranje in zapis klasičnih in inovativnih receptov, predvsem pa ideja, kako dvigniti splošni nivo kulture prehranjevanja.


Tu je poslanstvo ustvarjanja kuhinjskih pripomočkov, da lahko zanimive in kompleksne jedi pripravijo tudi ljudje, ki imajo manj znanja oz. časa.


Če odlično poznate tehnologijo priprave hrane, živila, uživate sami in drugi v vaših kulinaričnih mojstrovinah, pa nimate časa za lastno promocijo in vpliv na množice preko medijev, kulinaričnih šol, a bi vseeno radi pustili globalni pečat – tu je priložnost za vas.


Vaše recepte bodo strokovnjaki elektroniki digitalizirali in vgradili v aparate, ključnih napotkov in konstantnih komentarjev glede primernosti, uporabnosti, praktičnosti, enostavnosti uporabe, estetike pa bodo konstantno veseli vaši neposredni sodelavci v razvojno merilnem laboratoriju.


Tam vsi radi kuhajo in pečejo, sogovornikov ne bo manjkalo. Konstantno se boste izobraževali na vašem strokovnem področju in tesno sodelovali s podjetjem v Nemčiji, od koder boste v nekaj letih prenesli model, kako razviti lasten aplikativni center v Sloveniji, ki ga boste tudi vodili.


Pričakujemo

Pričakujemo:

Iščemo osebo, ki je na svojem področju samostojna, sposobna izpeljati projekte vzpostavitve določenih stvari, a zelo teamska, pozitivna, inspirativna, dinamična in mobilna, saj bo delovno mesto sestavljeno iz številnih službenih potovanj.


Pričakujemo, da imate ustrezno strokovno izobrazbo vsaj 6. stopnje, žar in sposobnosti ter interes za področje opisano v tem oglasu. Nujno je zelo dobro znanje angleščine, idealno tudi nemščine. Občutek za tehniko oz. eventuelne izkušnje iz razvojnih laboratorijev so še dodatne prednosti.

Ponujamo

Ponujamo:

Podjetje nudi dolgoročno zaposlitev, izjemno kreativno delovno mesto, urejeno in moderno delovno okolje, navdušene sodelavce, jasno vodenje, primerno plačilo, jasno opredeljene cilje in jasen razumljiv sistem bonusov ter nagrad za dobro opravljeno delo.