Operativni direktor gradbenega podjetja m/ž

Objavljeno: 28.11.2016 Kraj dela: Maribor (pisarna), delo pisarna / teren

Mobiap d.o.o.

PODJETJE PROSLIK D.O.O. je eno izmed vodilnih podjetij v fasaderski in slikopleskarski panogi z 40 zaposlenimi išče načine širitve oz. osebo, ki bo na vodilnem položaju pomagala uresničevati zastavljeno vizijo in dosegati cilje. Podjetje deluje na slovenskem in avstrijskem trgu zato je zaželjeno znanje Nemškega jezika ali vsaj zelo dobro Angleško. 

Več o podjetju

Mobiap d.o.o.

O delovnem mestu

Ponujamo:


Operativno vodenje podjetja, pridobivanje in organizacijo posla, opravljane tekočih vodstvenih nalog, komunikacija in skrb za ključne stranke, sledenje in prijavljanje na razpise, strategija in razvoj podjetja, planiranje denarnih tokov in finančnih obveznosti, izvajanje strategije in doseganje zadanih ciljev.


Pričakujemo:


Ambicioznost, sposobnost, razgledanost, pozitiven odnos in vztrajnost, spoštljivost do sodelavcev in strank, znanje Angleškega oz. Nemškega jezika, poznavanje sodobnih tehnologij za komuniciranje in vodenje.


Nudimo:


Vpeljavo v posel in podporo v trenutni vodstveni strukturi, solidno in stimulativno plačilo glede na dosežene rezultate, možnost razvoja in napredovanja glede odgovornosti in samostojnega prevzema ene izmed vertikal podjetja.

Zahtevana izobrazba: VI/2., VII.

Mesečno plačilo: Stimulativno glede na rezultate

Oblika zaposlitve ali sodelovanja: zaposlitev za nedoločen čas

Poskusna doba: 3 mesece