Pomočnik vodje izmene m/ž

Objavljeno: 30.03.2018 Kraj dela: Šmartno ob Paki

Trgotur, d.o.o.

MPT d.o.o. je družinsko podjetje, z več kot 30 letno tradicijo. Glavna dejavnost podjetja je predelava in brizganje plastičnih mas. Proizvajajo predvsem tehnično visoko zahtevne izdelke velikih serij na tujem in domačem trgu.

Trenutno zaposlujejo 59 sodelavcev. Vseskozi strmijo k ustvarjanju prijetnega delovnega okolja, kjer zaposleni delujejo v prijetnem timu in okolju.

Verjamejo, da je uspeh podjetja je odraz spoštovanja do zaposlenih, skrbi zanje, predvsem pa odražanja zadovoljstva zaposlenih tudi na njihovih delovnih mestih.

Skupaj gradijo kulturo medsebojnega zaupanja, učinkovitega sodelovanja, spoštovanja in timskega dela, nenehnega učenja ter odgovornega dela.

Za dosego zastavljenih ciljev v svoje vrste vabimo dela željne in sposobne ljudi. Natančnost, urejenost, vztrajnost in odgovoren ter pozitivno naravnan odnos do dela so nujni atributi. Če se v tem prepoznate tudi Vi, vas vabijo, da se jim pridružite kot:

POMOČNIK VODJE IZMENE m/ž

Več o podjetju

Trgotur, d.o.o.

Leto ustanovitve

1990

Predstavitev podjetja

Smo družinsko podjetje, ki v vaše zadovoljstvo in zadovoljstvo vaših zaposlenih kadrovsko funkcijo izvaja že od leta 1990.Strokovno in celovito urejamo organizacijsko-kadrovsko področje in imamo zanesljive strokovnjake z znanji in izkušnjami na organizacijsko-kadrovskemdelovnopravnemekonomskem in psihološkem področju.


Naše poslanstvo


Ponudba vseh kadrovskih storitev na enem mestu. Z najvišjo stopnjo strokovnosti in predanosti rešimo vsa vaša kadrovska vprašanja, da lahko vi usmerite energijo v svoje delo.


Naše vrednote


Zanesljivost, lojalnost, kakovost in konkurenčnost. Te se odražajo v strateškem in individualnem pristopu do strank, kjer so njene specifične potrebe upoštevane do najvišje možne mere.


Naša vizija


Biti aktiven tvorec pozitivnih sprememb delovnopravne zakonodaje, ki bo v osnovi izhajala iz pozicije, da naj bosta zaščitena tako dober in pošten delodajalec kot tudi dober in pošten delavec. Prizadevamo si, da je naš prispevek družbi pravilno združevanje delavcev in delodajalcev, saj lahko le tako dosežemo naše individualne in kolektivne potenciale ter izboljšujemo družbo v kateri živimo.


Naš cilj


Vidno prispevati k izboljšanju našega gospodarstva in ostati vodilni kadrovski outsourcing v Sloveniji, svoje delovanje pa razširiti tudi preko meja v druge države EU in širše.

Opis delovnega mesta

Naloge in odgovornosti:

 • pripravo in mletje materialov - posluževanje strojev,

 • izvajanje vseh operacij v skladu s tehnološko, kontrolno in delovno dokumentacijo,

 • organizacijo, izvedbo in zagotavljanje izvajanja dela v skladu z navodili nadrejenega,

 • usklajevanje potreb po materialu v sodelovanju z delovodjo,

 • sodelovanje pri usklajevanju aktivnosti med vsemi organizacijskimi enotami ter zagotavljanje izvedbe dogovorjenega.

Pričakujemo

Pričakujemo:

 • da ste iz Šmartnega ob Paki ali okolice,

 • vsaj 2 leti delovnih izkušenj, po možnosti v proizvodnji plastike,

 • pripravljenost na večizmensko delo,

 • izpit »B« kategorije,

 • samoiniciativnost, veselje do tehničnega področja, naravnanost k delovanju in rešitvam, delovno vztrajnost, organizacijske in koordinacijske sposobnosti, iznajdljivost.

Ponujamo

Ponujamo:

 • takojšnjo zaposlitev za določen čas 6 mesecev s poskusnim delom z možnostjo podaljšanja oziroma sklenitve delovnega razmerja za nedoločen čas,

 • delo v mladem, dinamičnem, urejenem in sproščenem delovnem okolju,

 • redno in stimulativno plačilo za opravljeno delo,

 • možnost osebnega in strokovnega razvoja.