Pomožni delavec v tiskarni m/ž

Objavljeno: 14.11.2017 Kraj dela: Ljubljana - Zalog

ATAMA, d.o.o.

ATAMA je zasebna agencija za zaposlovanje, ki je začela delovati 1998. Naše delo in razvoj temeljita na domačem znanju in izkušnjah, ob nenehnem spremljanju in proučevanju dobrih vzorov iz razvitega sveta. Pri Ministrstvu za delo, družino in socialne zadeve smo registrirani za dejavnost zagotavljanja delavcev in smo koncesionar za opravljanje dejavnosti posredovanja začasnih in občasnih del dijakom in študentom. Smo ustanovna članica GIZ agencij za posredovanje dela in zaposlitev.

Naš naročnik je uspešno mednarodno podjetje, ki se ukvarja s predelavo kovinske embalaže. Med svoje vrste vabijo pomožne delavce v tiskarni, ki so fizično sposobni in pripravljeni na več izmenski urnik.

Več o podjetju

ATAMA, d.o.o.

Predstavitev podjetja

ATAMA je zasebna agencija za zaposlovanje, ki je začela delovati 1998. Naše delo in razvoj temeljita na domačem znanju in izkušnjah, ob nenehnem spremljanju in proučevanju dobrih vzorov iz razvitega sveta.

Pri Ministrstvu za delo, družino in socialne zadeve smo registrirani za dejavnost zagotavljanja delavcev in smo koncesionar za opravljanje dejavnosti posredovanja začasnih in občasnih del dijakom in študentom.

Smo ustanovna članica GIZ agencij za posredovanje dela in zaposlitev.

Poslanstvo in vizija

Podjetjem pomagamo povečati učinkovitost kadrovske funkcije, da bi uspešno uravnavala strukturo zaposlenih s potrebami poslovanja.

Ljudem pomagamo povečati zaposljivost in sposobnost prilagajanja dinamičnim spremembam trga dela.

Cilji in usmeritve

Strategija

Dolgoročno partnersko sodelovanje
Spoznavamo poslovno strategijo partnerjev, njihovo kadrovsko naravnanost in tekoče potrebe.

Celovitost ponudbe
Z izvajanjem naših storitev podpiramo vse vrste zaposlovanja večine kategorij iskalcev dela, opravljamo kadrovsko svetovanje in izvajamo strokovno kadrovsko dejavnost za gospodarske družbe, javni sektor in samostojne podjetnike.

Fleksibilnost na področju zaposlovanja
Omogočamo različne fleksibilne oblike zaposlitve in dela, tudi z zaposlovanjem v naši agenciji in posojanjem delavcev, kot komplementarni obliki zaposlitve za nedoločen čas.

Vrednote

Strokovnost
Skrbimo za osebno rast, učenje, spremljamo novosti spodbujamo spremembe.

Prijaznost
Spoštujemo dostojanstvo ljudi, ki izpolnjujejo svoje potrebe z našimi storitvami. Pričakovanja partnerjev znamo upravičiti v njihovih posebnostih.

Moralnost
Spoštujemo zakonitost in etična načela dela z ljudmi in poslovnimi partnerji.

Opis delovnega mesta

Naloge in odgovornosti:

Za našega naročnika, uspešno mednarodno podjetje, ki se ukvarja s predelavo kovinske embalaže, iščemo izkušenega delavca za delo Pomožnega delavca v tiskarni, ki bi opravljal delo pomočnika tiskarja. Delo poteka v Ljubljani - Zalog. Iščemo kandidata za daljše časovno obdobje.

Pričakujemo

Pričakujemo:

 • Zaključena vsaj osnovnošolska izobrazba,

 • kandidate, ki že imajo izkušnje iz proizvodnje, po možnosti z delom na strojih, oziroma na podobnih delovnih mestih,

 • kandidate, ki so fizično sposobni, saj je delo fizične narave,

 • hitro dojemljive kandidate,

 • kandidate bodo delali s topili, laki, barvami, kovinami, zato pričakujemo kandidate, ki nimajo alergij na omenjene materiale,

 • timskost, učljivost, dojemljivost, tehnična naravnanost, delavnost, natančnost.

Ponujamo

Ponujamo:

 • Delo v proizvodnem procesu, kjer bodo kandidati opravljali pomožna dela v proizvodnji, pomagali tiskaju pri nastavitvah stroja, kontroli izdelkov, pripravljali bodo materiale za nadaljno obdelavo, čiščenje strojev in naprav, fizična dela - prenašanje materialov,

 • pogodbo za določen čas z možnostjo dolgoročnega sodelovanja,

 • 4 izmensko delo,

 • redna plačila z vsemi dodatki,

 • polni delovni čas,

 • delo v mednarodnem proizvodnem podjetju,

 • varno zaposlitev preko agencije, kasneje možnost prezaposlitve na podjetje.