Poslovodja in prodajalec m/ž

Objavljeno: 13.03.2018 Kraj dela: Ljubljana

BEKAP D.O.O.

Smo ena izmed najbolj, prepoznavnih second hand in vintage trgovin v Ljubljani. Prodajamo kvalitetna rabljena vintage oblačila in dodatke v dveh delih trgovine. Po šestletnih izkušnjah nudimo stabilno ter dinamično delovno okolje. Precej je tudi kontakta s tujci, zato je aktivno znanje angleščine obvezno, delo v trgovini pa še toliko bolj zanimivo. Za nekoga, ki ga moda ali oblačila na sploh privlačijo, je naša trgovina prava zakladnica unikatnih kosov, ki tedensko prihajajo novi.

Več o podjetju

BEKAP D.O.O.

O delovnem mestu

Za delo v trgovini z rabljenimi in vintage oblačili iščemo novega sodelavca.


Gre za delovno mesto prodajalca, ki zajema komunikacijo in odnos s strankami, skrb za red in čistočo in določene administrativne obveznosti.


Od kandidatke se pričakuje izkušnje v prodaji oblačil, osebna urejenost, zanimanje za modo oziroma oblačila in dodatke, komunikativnost, prijaznost, ustrežljivost, redoljubnost, znanje angleškega jezika ter samoiniciativnost.


Nudimo eno ali dvoizmensko delo, to je vse stvar dogovora, vsekakor pa le med tednom, vikendi strogo dela prosti, z rednim in stimulativnim plačilom za nedoločen čas, najprej s preizkusno dobo treh mesecev. 

Zahtevana izobrazba: IV., V., VI/1., VI/2.

Mesečno plačilo: 900 - 1200 € bruto

Oblika zaposlitve ali sodelovanja: zaposlitev za nedoločen čas

Poskusna doba: 3 mesece