Prodaja in tehnično svetovanje m/ž

Objavljeno: 14.11.2016 Kraj dela: Maribor

SMM d.o.o.

Podjetje SMM d.o.o. ima več kot dvajsetletno tradicijo in bogate izkušnje, pridobljene pri izvajanju projektov za naročnike na slovenskem in mednarodnem tržišču. Poslovni in programski razvoj izvajamo samostojno. V sodelavi z uporabniki izvajamo projekte “na ključ”, ki zajemajo strojništvo, avtomatizacijo in informatiko.

Več o podjetju

SMM d.o.o.

Glavna dejavnost

Druge inženirske dejavnosti in tehnično svetovanje.

Leto ustanovitve

1990

Predstavitev podjetja

Družba SMM d.o.o. je bila ustanovljena leta 1990. Ustanovili sta jo Metalna d.d. iz Maribora (SLO) in Schiess AG iz Düsseldorfa (D) pod imenom Schiess-Metalna d.o.o.. Delež firme Schiess AG je leta 1993 prevzela grupacija Doerries-Scharmann AG (D). Po letu 1995 so poslovne deleže prevzeli sedanji družbeniki in registrirali skrajšano ime firme.

Poslovni in programski razvoj izvajamo samostojno. V sodelavi z uporabniki izvajamo projekte “na ključ”, ki zajemajo strojništvo, avtomatizacijo in informatiko.

Izkušnje, znanje, razvojna energija in prilagodljivost nam zagotavljajo uspešno izpolnjevanje pričakovanj naših partnerjev.

Število zaposlenih

100 - 149

Storitve ali proizvodi

Izvajamo projekte s področja proizvodnih sistemov. Princip modulne gradnje nam omogoča izvajanje projektov na osnovi lastne dokumentacije in vključevanje proizvodov svetovnih proizvajalcev ter s tem fleksibilnost pri izbiri najustreznejših rešitev.

V podjetju SMM d.o.o. poskrbimo za izvedbo vseh življenjskih faz naših produktov. Začne se z načrtovanjem, ki poteka v sodelovanju z naročnikom. Nato izdelek razvijemo ter naročnikom pomagamo pri izvajanju in uporabi. Poskrbimo za podaljševanje uporabnosti, saj izdelke servisiramo in jih po potrebi moderniziramo. Po odsluženem življenjskem obdobju izvedemo še reciklažo.

Sami izvajamo poslovni in programski razvoj. V sodelovanju z našimi naročniki in uporabniki storitev izvajamo tudi zaključene projekte (t.i. “projekti na ključ”) s področja strojništva, avtomatizacije in informatike. S pridobljenim znanjem in izkušnjami ter prilagodljivostjo in razvojno energijo uspešno izpolnjujemo še tako visoka pričakovanja.

V skladu z razvojnim konceptom smo oblikovali prodajni program, prilagojen zahtevam trga:

- Inženiring = ca. 70%.
- Storitve = ca. 20%.
- Prodaja = ca. 10%.

O delovnem mestu

Iščemo sodelavca na področju zastopanja in svetovanja pri prodaji opreme za industrijsko avtomatizacijo (krmilna in regulacijska tehnika, servo tehnika, senzorika, varnost, ipd). Naloge bo izvajal tako v pisarni, kot tudi pri strankah na območju Slovenije. Občasne zadolžitve bodo tudi:  • izvajanje sejemske dejavnosti - priprava, promocija, ipd

  • izobraževanje pri proizvanjalcih, ki jih zastopamo.Zelo zaželene so delovne izkušnje na tem področju ter znanje angleščine in nemščine. Po uspešno prestani poskusni dobi ponujamo zaposlitev za nedoločen čas v dinamičnem delovnem okolju.

Zahtevana izobrazba: VI/1., VI/2.

Mesečno plačilo: po dogovoru

Oblika zaposlitve ali sodelovanja: zaposlitev za nedoločen čas

Poskusna doba: 6 mesecev