Prodajalec m/ž

Objavljeno: 02.11.2017 Kraj dela: Ljubljana

IKA, Žiri, d.o.o.

Smo trgovsko podjetje s tehničnim blagom. Ponujamo ogrevalno tehniko, vodovodni material s kompletnim programom, industrijskim programom, klima napravami, toplotnim črpalkami in drugim.

Držimo se preprostega načela - ponujamo najvišjo kakovost po ugodnih cenah. Naša glavna naloga v prihodnosti je utrjevanje vodilnega položaja na slovenskem tržišču.

Nudimo prijetno delovno okolje, zanimivo delo in možnost dodatnega usposabljanja ter strokovnega napredovanja.

Več o podjetju

IKA, Žiri, d.o.o.

Glavna dejavnost

Glavna dejavnost podjetja je prodaja tehničnega blaga in sicer ponujamo ogrevalno tehniko, material za vodovod in kanalizacijo, kopalniški program toplotne črpalke in drugo

Leto ustanovitve

1990

Predstavitev podjetja

Smo trgovsko podjetje s tehničnim blagom.
Imamo centralno skladišče v Žireh, v desetih poslovalnicah, ki so locirane po celi Sloveniji nudimo kompleten asortiman iz naše ponudbe

Poslanstvo in vizija

Držimo se preprostega načela - ponujamo najvišjo kakovost po ugodnih cenah. S ponudbo želimo zadovoljiti vse naše kupce.

Cilji in usmeritve

Naša glavna naloga v prihodnosti je utrjevanje vodilnega položaja na slovenskem tržišču

Storitve ali proizvodi

Na slovenskem trgu zastopamo mnoge kvalitetne proizvajalce. Ves tehnični program, ki ga ponujamo je dostopen na spletni strani www.ika.si

O delovnem mestu

K sodelovanju vabimo kandidata za zasedbo delovnega mesta Prodajalec (m/ž). 


Delo bo potekalo v naši poslovalnici v Ljubljani.


Delovne naloge zajemajo: prodajanje, naročanje, prevzemanje blaga, skrb za stranke, zaključevanje blagajne, delo po navodilih nadrejenega.


Od kandidatov pričakujemo poštenost in veselje do takega dela, obvladovanje dela z računalnikom ter odlične verbalne sposobnosti. Prednost imajo kandidati, ki imajo vsaj 1 leto izkušnje s prodajo in ki poznajo blago asortimana ogrevanja in vodovoda. Zaradi narave dela je delovno mesto bolj primerno za moške.


Pričakujemo vsaj IV. stopnjo trgovske, ekonomske ali podobne izobrazbe.


Delovno mesto je na voljo s takojšnjim pričetkom.


Pogodbo o zaposlitvi bomo sklenili za določen čas 1 leta s 3-mesečnim poskusnim delom z možnostjo podaljšanja za nedoločen čas.

Zahtevana izobrazba: IV.

Mesečno plačilo: po dogovoru

Oblika zaposlitve ali sodelovanja: zaposlitev za določen čas

Poskusna doba: 3 mesece