Prodajni svetovalec za profesionalno kozmetiko m/ž

Objavljeno: 05.12.2017 Kraj dela: teren po Sloveniji

Nobelcos d.o.o.

V našem podjetju verjamemo, da so bogate izkušnje vodenja,  jasni, dolgoročni cilji, strateški partnerji ter energična, motivirana ekipa, ključ do uspeha.

S tržno usmerjenimi cilji želimo zagotoviti kvaliteto, ugodnosti ter ponuditi lojalen odnos našim cenjenim strankam.

V prijaznem,  delovnem okolju  pa zaposlenim nudimo lojalnost, trdnost ter spoštovanje, saj verjamemo, da  rast ter zadovoljstvo zaposlenih, tako na poslovni kot osebni ravni, pripomore k uspešnemu podjetju.

www.nobelcos.si

Več o podjetju

Nobelcos d.o.o.

O delovnem mestu

Iščemo prodajne zastopnike za prodajo izdelkov z velikim prodajnim potencialom za profesionalne salone (kozmetični saloni, frizerski saloni, hoteli, SPA), kot tudi za široko potrošnjo.


Ponujamo prodajo blagovne znamke v Sloveniji na področju profesionalne kozmetike, ki jo odlikuje izredna kakovost in se uspešno trži že več v več državah sveta. Možnost stalnega osebnega napredovanja in prilagodljiv delovni čas.


Pričakujemo prijave kandidatov, ki imajo že izkušnje na tem področju prodaje, ki so komunikativni, prepričljivi v nastopu, so vztrajni in hitro prilagodljivi, organizirani in zanesljivi, imajo sposobnost dogovarjanja in jih odlikuje učinkovitost.

Zahtevana izobrazba: V.

Mesečno plačilo: po dogovoru

Oblika zaposlitve ali sodelovanja: pogodbeno delo