Programer nadzornih sistemov (m/ž)

Objavljeno: 25.08.2017 Kraj dela: Hoče, teren po Sloveniji, tujina

Ledinek Engineering d.o.o.

Podjetje Ledinek Engineering d.o.o. ponuja novo prosto delovno mesto Programer nadzornih sistemov (m/ž).

Več o podjetju

Ledinek Engineering d.o.o.

Glavna dejavnost

Že 93 let se dokazujemo našim kupcem, ne glede na to ali gre za skobeljnike, stroje za parket, žage ali linije za izdelavo zobatih spojev. Od leta 1908 smo se nenehno razvijali, širili in se prilagajali vedno novim potrebam trga. Tradicija nas zavezuje, da tudi v prihodnje posvečamo največjo skrb kakovostni izdelavi naših strojev.

Naše geslo se glasi:"Vse je mogoče." Razvoj lesnoobdelovalnih strojev in naprav po meri kupca nam je prinesel mednarodni sloves in priznanje. Načrtovanje in kakovostna izdelava strojev so jamstvo za visoko tehnološko kakovost. Razvojni in raziskovalni center je opremljen z najnovejšo strojno in programsko računalniško opremo. Na ta način smo omogočili hiter in zanesljiv prenos podatkov v podjetju.

Vsi preizkusni in izkustveni rezultati iz prototipne delavnice, proizvodnje in servisa se vrnejo v konstrukcijo, kjer se preverijo in uporabijo pri naslednjih projektih. Tako nenehno izpopolnjujemo naš razvoj in proizvodni program. Sodelovanje z domačimi in tujimi inštituti zagotavlja višjo stopnjo kakovosti izdelkov.

Na mednarodnem trgu se pojavlja nova generacija Ledinek strojev, ki je dozorevala z leti bogatih izkušenj.

Leto ustanovitve

1908

Predstavitev podjetja

Podjetje LEDINEK ENGINEERING d.o.o. je danes ena izmed pomembnejših svetovnih proizvajalcev strojev in opreme za obdelavo masivnega lesa, kar nedvomno potrjuje veliko število prodanih izdelkov – referenc širom sveta in lastni PATENTI. Naš proizvodni program obsega posamezne stroje in komponentne proizvodne linije. Prav tako smo v podjetju sposobni zadovoljiti posebnim željam ter potrebam kupcev ter izdelati potrebni stroj ali proizvodno linijo po posebnem naročilu. Visoko kvaliteto izdelanih strojev zagotavlja vgradnja najkvalitetnejših komponent svetovno priznanih proizvajalcev ter stalno usposabljanje osebja in uporaba najnovejših lastnih raziskav na področju strojegradnje in tehnologije predelave masivnega lesa.

Več o podjetju si preberite na:
www.ledinek.com

Opis delovnega mesta

Naloge in odgovornosti:

 • razvoj in zagon nadzornih sistemov za proizvodnje linije za obdelavo/predelavo lesa;

 • delo zajema pripravo doma in zagon pri stranki.;

 • nadzor, usmerjanje proizvodnje, zbiranje statistike o proizvodnji z komunikacijo Java -> PLC krmilniki;

 • komunikacijo z ERP sistemi strank o narocilih, koncanih proizvodih in napredku proizvodnje v Pythonu;

 • izdelavo grafične vizualizacije celotne proizvodnje, vnosa in urejevanja naročil, prikazovanja seznama končanih produktov v React.JS;

 • sistemsko administracijo industrijskih panelov in PC sistemov v proizvodnji, ki tečejo na Linux-u (specifično, distribucije na Debian osnovi).

Pričakujemo

Pričakujemo:

 • izkušnje s programiranjem v kateremkoli izmed naslednjih programskih jezikov: Java, Python, C, C++, C#, Ruby, Go, Swift;

 • izkušnje s spletnim programiranjem v Javascriptu, po možnosti poznavanje katerega od spletnih frameworkov kot so Angular.JS, Ember.JS, React.JS, pa tudi s knjižnjicami kot recimo jQuery;

 • izkušnje z operacijskim sistemom Linux (bash skripte, upravitelj procesov systemd, ...);

 • pripravljenost na delo v tujini cca 30% časa, saj se večina strank nahaja izven Slovenije.Ponujamo

Ponujamo:

 • zanimivo delo v dinamičnem okolju, ki nudi pogoje za osebno ter strokovno rast v vrhunskega strokovnjaka;

 • možnost zaposlitve za nedoločen čas;

 • osebni dohodek, ki bo rezultat vašega dela.