Promotor m/ž

Objavljeno: 26.02.2018 Kraj dela: Ljubljana

Vazalis d.o.o.

Smo specializirani za posredovanje ustreznih kadrov tujemu naročniku za promocijo zdravega načina življenja v povezavi s športno aktivnostjo. Zaradi izjemnega povpraševanja je na volje še nekaj prostih delovnih mest. Novost na globalnem tržišču, ki se širi s svetlobno hitrostjo.

Več o podjetju

Vazalis d.o.o.

Glavna dejavnost

Asistenčne storitve

Predstavitev podjetja

Podjetje VAZALIS je vodilno podjetje v Sloveniji na področju osebnih asistenčnih storitvah. Zaradi povečanega obsega poslovanja vabimo k sodelovanju nove sodelavce. Novost, ki jo nudimo našim podjetjem in podjetnikom je v tujini že uveljavljena praksa in se nezadržno širi.

Opis delovnega mesta

Naloge in odgovornosti:

Tvoja glavna naloga bo promocija in informiranje o možnosti uporabe aplikacije pri športnem udejstvovanju potencialno znanim strankam. Delovno mesto omogoča samostojnost pri delu. Zaželene izkušnje na področju trženja.

Delovni čas:
po dogovoru

Pričakujemo

Zahtevana izobrazba:

V., VI/1., VI/2., VII., VIII/1., VIII/2.

Zahtevane delovne izkušnje:

Niso pomembne

Pričakujemo:

Če želiš narediti nekaj zase in za družbo, se ne ustrašiš izziva nove tehnologije prihodnosti, si pozitivna osebnost in ti je komunikacija z ljudmi všeč, želiš pomagati pri osveščanju zdravega  načina življenja in dodatnega nagrajevanja, si kos dejstvu, da bo tvoja kariera strmo rasla vzajemno z mesečnimi prihodki nad 3.500 EUR, se javi, ne glede ali se lahko angažiraš 1 ali  8 ur dnevno.

Ponujamo

Ponujamo:

  • možnost zaposlitve za nedoločen čas ali občasno sodelovanje

  • možnost napredovanja in osebnega razvoja

  • plačilo vezano na uspeh in dodatno nagrajevanje

  • prilagodljiv delovni čas

Poskusna doba:

1 mesec

Mesečno plačilo:

nad 3500 € bruto dodatek na uspešnost