Razvijalec v okolju Microsoft .NET m/ž

Objavljeno: 23.11.2017 Kraj dela: Ljubljana

CREA d.o.o.

Smo zelo izkušena razvojna ekipa na področju e-poslovanja, BPM in računalniške varnosti ter eno največjih razvojnih podjetij v Sloveniji; sodelujemo z mednarodnimi in slovenskimi organizacijami pri pripravi priporočil in standardov za varno elektronsko poslovanje; razvijamo napredno in zahtevno programsko opremo za najbolj ugledne slovenske naročnike.

Več o nas si lahko preberete na naši spletni strani www.crea.si.

Več o podjetju

CREA d.o.o.

Glavna dejavnost

Podjetniško in poslovno svetovanje.

Leto ustanovitve

2001

Predstavitev podjetja

CREA je vodilna slovenska svetovalna in izvedbena družba na področju upravljanja poslovnih procesov in varnega elektronskega poslovanja v regiji. S povezovanjem dolgoletnih izkušenj in znanja vrhunskih strokovnjakov z različnih poslovnih področij zagotavlja CREA organizacijam večjo učinkovitost in obvladljivost poslovnih procesov ter prehod na varno elektronsko poslovanje.

Družba CREA svojim poslovnim partnerjem zagotavlja izboljšanje sposobnosti poslovnega inoviranja in hitrega prilagajanje novim tržnim okoliščinam, s čimer le-ti dosegajo boljše poslovne rezultate in močno povečajo svojo konkurenčnost.

Število zaposlenih

20 - 49

Poslanstvo in vizija

V družbi CREA upravljamo z znanjem in ga delimo v mednarodnem prostoru z namenom izboljšanja poslovanja in poenostavljanja življenja ljudi. Naša izhodišča so etična načela, preudarna uporaba sodobne tehnologije in dovršene rešitve. Kakovost življenja razumemo kot možnost sprejemanja novega znanja in kreativnega ustvarjanja.

Povezovanje dolgoletnih izkušenj in znanj vrhunskih strokovnjakov omogoča poslovno uspešnost naših partnerjev in nas samih. S kakovostnim delovanjem prispevamo k dolgoročnemu zadovoljstvu partnerjev in k njihovi konkurenčnosti.

Cilji in usmeritve

Naš cilj je, da na področjih povečevanja učinkovitosti poslovanja z aktivnim delovanjem ostanemo vodilno svetovalno in izvedbeno podjetje v regiji.

Opis delovnega mesta

Naloge in odgovornosti:

Razvoj naprednih, zanimivih, zahtevnih in varnih spletnih in drugih rešitev na področju e-poslovanja in upravljanja poslovnih procesov (BPM, workflow) v okolju Microsoft.NET.


Ponujamo zanimivo delo v prijetnem delovnem okolju v izkušeni razvojni ekipi z uvajanjem v sodobne tehnologije računalniške varnosti, elektronskega poslovanja in upravljanja poslovnih procesov.

Delovni čas:
po dogovoru

Pričakujemo

Zahtevane delovne izkušnje:

Niso pomembne

Pričakujemo:

Pomembnejši od trenutnega tehničnega znanja so veselje in želja po načrtovanju in razvijanju programskih rešitev, sposobnost učenja ter čut za skupinsko delo.


Prednost imajo kandidati,  • ki so vešči načrtovanja in programiranja uporabniških aplikacij, objektnega usmerjenega razvoja,

  • že poznajo Microsoftova razvojna orodja (Visual Studio.NET), programske jezike (C#, Delphi), razvoj spletnih rešitev (ASP.NET, XML, jQuery, MVC, AJAX, SignalR, HTML, JScript, CSS, ActiveX), načrtovanje in izvedbo podatkovnih zbirk (npr. SQL Server, Microsoft Reporting Services, Oracle, idr.) in

  • varovalne mehanizme (digitalna potrdila, elektronski podpis, šifriranje, pametne kartice).

Ponujamo

Ponujamo:

Redno delovno razmerje za nedoločen čas s 6 mesečnim poskusnim delom ali pogodbeno delo..


Ponujamo dobro plačilo za dobro opravljeno delo in veliko možnosti za strokovno izpopolnjevanje.

Oblika zaposlitve ali sodelovanja:

zaposlitev za nedoločen čas

Poskusna doba:

6 mesecev