Razvojni tehnolog na področju elektromagnetne združljivosti (EMC) m/ž

Objavljeno: 19.05.2017 Kraj dela: Prebold

odelo Slovenija d.o.o.

Opis delovnega mesta

Naloge in odgovornosti:

Na delovnem mestu boste odgovorni za iskanje novih rešitev s področja EMC, z namenom izboljšanja obstoječih konceptov elektronskih vezij in končnih produktov; aktivno sodelovanje pri razvojnih projektih ter pri kreiranju konceptov s področja EMC; simulacije na novih proizvodnih konceptih; sledenje spremembam standardov za avtomobilsko industrijo; sodelovanje pri razvoju internih standardov s področja EMC ter področja varnosti; usklajevanje aktivnosti z zunanjimi institucijami in partnerji z namenom pridobitve certifikatov oz. izjav o skladnosti produkta.


Želite ustvarjati svetlo prihodnost na poti polni izzivov? Pridružite se nam kot Razvojni inženir v dinamičnem mednarodnem okolju polnem priložnosti.

Pričakujemo

Pričakujemo:

Od vas pričakujemo naslednja strokovna in tehnična znanja:  • VI. ali VII. stopnjo strokovne izobrazbe s področja elektrotehnike

  • odlično poznavanje lastnosti in konceptov delovanja elektronskih komponent ter vezij

  • zaželene delovne izkušnje na razvojnih projektih s področja EMC

  • poznavanje programskega orodja Altium designer, oz. sorodnih orodij

  • aktivno znanje angleškega in / ali nemškega jezika

  • izkazovanje naslednjih veščin in sposobnosti: pripravljenost na spremembe in kreativnost pri iskanju rešitev, visoka samoiniciativnost, sposobnost za timsko delo, komunikativnost in obvladovanje kritičnih situacij, natančnost pri izvedbi, pozitivno naravnanost, vztrajnost in pripravljenost na gibljiv delovni čas.

Ponujamo

Ponujamo:

  • stimulativno in urejeno delovno okolje, zaposlitev za nedoločen čas z možnostjo lastnega strokovnega razvoja znanja in kariernega napredka.