Samostojni komercialist / Vodja projektov (m/ž)

Objavljeno: 29.03.2018 Kraj dela: Ljubljana

Iskra, d.d.

Iskra, d.d. je eno vodilnih srednjeevropskih podjetij na področjih energetike, komponent s področja elektrotehnike, učinkovitih inštalacij, prometa, telekomunikacij, informatike in poslovnih rešitev ter varovanja, oskrbe in upravljanja. Imamo dolgoletne izkušnje pri razvoju in proizvodnji naprav ter bogato inženirsko znanje pri realizaciji najzahtevnejših projektov na področjih energetike, telekomunikacij, prometa in industrijskih procesov. 

Več o podjetju

Iskra, d.d.

Glavna dejavnost

Naše delovno področje je razdeljeno na sedem strateških poslovnih področij:
- Energetika
- Komponente za vgradnjo
- Učinkovite inštalacije
- Promet
- Telekomunikacije
- Varovanje, oskrba in upravljanje
- Ostale storitve.

Predstavitev podjetja

Podjetje Iskra je globalni ponudnik industrijskih rešitev in elektrotehničnih izdelkov. Smo največje nacionalno podjetje na področju avtomatizacije procesov, komunikacijskih in varnostnih sistemov za distribucijo električne energije, prenosnih in omrežnih sistemov, komunikacij preko visokonapetostnih linij, avtomatizacije železniškega in cestnega prometa ter programskih rešitev s področij energetike in logistike. Proizvajamo izdelke s področij energetskih, elektronskih kondenzatorjev, elementov za odpravo motenj, stikalne tehnike, električnih merilnih instrumentov, baterij, anten, jeder in potenciometrov ter ponujamo storitve galvanizacije, orodjarne ter upravljanja in vzdrževanja objektov.
Sedež podjetja je v Ljubljani, navzoči pa smo na tržiščih po celem svetu.

Z več kot 65 let izkušenj pri izvedbi najzahtevnejših projektov, z edinstveno kombinacijo celovitih inženirskih znanj, uporabo inovativnih tehnologij in izjemne poslovne odličnosti, lahko danes Iskra, na svetovni ravni, zagotovi širok spekter učinkovitih rešitev, prilagojenih potrebam naših strank.

Število zaposlenih

nad 500

Poslanstvo in vizija

Poslanstvo družbe Iskra je zadovoljevanje potreb trga ter posledično kupcev z razvojem izdelkov, ponudbo storitev in svetovanja ter inovativnih sistemskih rešitev, ki zagotavljajo učinkovito, do okolja in ljudi prijazno in varčno upravljanje ter nadzor na področjih energetike, komponent za vgradnjo, učinkovitih inštalacij, prometa, telekomunikacij ter varovanja, oskrbe in upravljanja.

Vizija podjetja:
Postali bomo prepoznaven in ugleden ponudnik rešitev na ključ, storitev ter izdelkov z visoko dodano vrednostjo na področjih energetike, komponent za vgradnjo, učinkovitih inštalacij, prometa, telekomunikacij ter varovanja, oskrbe in upravljanja. Sledili bomo trendom in tehnologijam na področjih integracije naprav, sistemov in storitev (Internet of Things, M2M, Cloud Computing, B2B).

Opis delovnega mesta

Naloge in odgovornosti:

 • širitev trgovanja z električno energijo in prodaja električne energije končnim uporabnikom,

 • pridobivanje novih trgov in kupcev – končnih odjemalcev,

 • aktivno zbiranje informacij o trendih na trgu,

 • nudenje tehnične podpore kupcem,

 • izvajanje vseh potrebnih komercialnih in marketinških aktivnosti.

Pričakujemo

Zahtevane delovne izkušnje:

1 - 3 let

Pričakujemo:

 • univerzitetno izobrazbo iz področja elektrotehnike - energetike ali ekonomije z ustreznim tehničnim predznanjem,

 • dobro poznavanje nabavnega elektroenergetskega trga tako v Sloveniji, kot tujini,

 • dobro poznavanje konkurenčnega trga prodaje električne energije končnim uporabnikom na območju Slovenije,

 • znanje in veščine ter izkušnje s področja trženja,

 • visoko stopnjo kreativnosti, samoiniciativnosti in iznajdljivosti,

 • aktivno znanje tujega jezika (angleško, nemško),

 • visoko motiviranost in zavzetost za doseganje ciljev.


Prednost boste imeli kandidati, ki imate bogate izkušnje in kompetence s področja trženja električne energije, ste komunikativni in imate močno željo, motivacijo in zavzetost za doseganje postavljenih ciljev ter odprtost za spremembe in stalni napredek.

Ponujamo

Ponujamo:

 • možnost zaposlitve za nedoločen čas s poskusno dobo,

 • delo za polni delovni čas,

 • kreativno in dinamično delo v podjetju z dolgoletno tradicijo in visoko prepoznavnostjo ter ugledom na mednarodnih trgih in usmerjenostjo v stalni napredek in bodočnost,

 • odlične možnosti za osebni in strokovni razvoj, saj boste delovali na globalnem trgu in pridobivali mednarodne kontakte in izkušnje,

 • stimulativno nagrajevanje in napredovanje v skladu z doseženimi rezultati.

Poskusna doba:

3 mesece

Mesečno plačilo:

po dogovoru