Samostojni razvijalec elektronskih sklopov m/ž

Objavljeno: 12.03.2018 Kraj dela: Otoče, Podnart

Iskra, d.d.

ISKRA je globalni ponudnik industrijskih rešitev in elektrotehničnih izdelkov. Proizvajamo izdelke s področij merilne in zaščitne tehnike za uporabo v energetiki, industriji in stavbah. Sledimo najnovejšim standardom s področja pametnih energetskih omrežij in učinkovite rabe energije v stavbah.

Zaradi odpiranja novih trgov in povečanega obsega razvojnih aktivnosti v programu merilne tehnike – pametne stavbe, k sodelovanju vabimo Samostojne razvijalce elektronskih sklopov (m/ž), strokovnjake za načrtovanje tiskanih vezij in razvojno testiranje.

Več o podjetju

Iskra, d.d.

Glavna dejavnost

Naše delovno področje je razdeljeno na sedem strateških poslovnih področij:
- Energetika
- Komponente za vgradnjo
- Učinkovite inštalacije
- Promet
- Telekomunikacije
- Varovanje, oskrba in upravljanje
- Ostale storitve.

Predstavitev podjetja

Podjetje Iskra je globalni ponudnik industrijskih rešitev in elektrotehničnih izdelkov. Smo največje nacionalno podjetje na področju avtomatizacije procesov, komunikacijskih in varnostnih sistemov za distribucijo električne energije, prenosnih in omrežnih sistemov, komunikacij preko visokonapetostnih linij, avtomatizacije železniškega in cestnega prometa ter programskih rešitev s področij energetike in logistike. Proizvajamo izdelke s področij energetskih, elektronskih kondenzatorjev, elementov za odpravo motenj, stikalne tehnike, električnih merilnih instrumentov, baterij, anten, jeder in potenciometrov ter ponujamo storitve galvanizacije, orodjarne ter upravljanja in vzdrževanja objektov.
Sedež podjetja je v Ljubljani, navzoči pa smo na tržiščih po celem svetu.

Z več kot 65 let izkušenj pri izvedbi najzahtevnejših projektov, z edinstveno kombinacijo celovitih inženirskih znanj, uporabo inovativnih tehnologij in izjemne poslovne odličnosti, lahko danes Iskra, na svetovni ravni, zagotovi širok spekter učinkovitih rešitev, prilagojenih potrebam naših strank.

Število zaposlenih

nad 500

Poslanstvo in vizija

Poslanstvo družbe Iskra je zadovoljevanje potreb trga ter posledično kupcev z razvojem izdelkov, ponudbo storitev in svetovanja ter inovativnih sistemskih rešitev, ki zagotavljajo učinkovito, do okolja in ljudi prijazno in varčno upravljanje ter nadzor na področjih energetike, komponent za vgradnjo, učinkovitih inštalacij, prometa, telekomunikacij ter varovanja, oskrbe in upravljanja.

Vizija podjetja:
Postali bomo prepoznaven in ugleden ponudnik rešitev na ključ, storitev ter izdelkov z visoko dodano vrednostjo na področjih energetike, komponent za vgradnjo, učinkovitih inštalacij, prometa, telekomunikacij ter varovanja, oskrbe in upravljanja. Sledili bomo trendom in tehnologijam na področjih integracije naprav, sistemov in storitev (Internet of Things, M2M, Cloud Computing, B2B).

Opis delovnega mesta

Naloge in odgovornosti:

 • projektiranje in zasnova mikrokrmilniških, napajalnih in analognih elektronskih sklopov

 • načrtovanje več-slojnih tiskanih vezij skladno z zahtevami direktiv o elektromagnetni združljivosti (EMC direktiva), varnosti (LVD direktiva) ter standardov o načrtovanju tiskanih vezij

 • programiranje enostavnih mikrokrmilniških aplikacij v IAR, KIEL… razvojnem okolju.

 • razvojno testiranje in sodelovanje s testnim laboratorijem

 • priprava specifikacij in tehnično-tehnološke dokumentacije

 • prednost imajo kandidati s poznavanjem vgrajenih procesorskih sistemov (ARM-CORTEX arhitektura) in poznavanjem področja merilne tehnike (merilniki energije)

Pričakujemo

Pričakujemo:

 • VI/1 oz. VII. stopnja izobrazbe ustrezne smeri (elektrotehnika).

 • vsaj 2-letne (zaželeno 5-letne) izkušnje na področju samostojnega načrtovanja elektronskih sklopov in izdelave tiskanih vezij

 • poznavanje orodij za načrtovanje in izdelavo srednje-zahtevnih do zahtevnih večslojnih tiskanih vezij (Altium designer)

 • osnovno poznavanje programiranja v C#

 • znanje angleškega jezika (pisno in govorno)

 • samostojnost, samoiniciativnost, zanesljivost, kreativnost, sposobnost timskega dela

Ponujamo

Ponujamo:

 • zaposlitev za nedoločen čas s poskusno dobo šestih mesecev

 • zanimivo, kreativno in dinamično delo v multidisciplinarnem timu

 • fleksibilen delovni čas

 • stimulativno nagrajevanje

 • možnost širitve znanj, osebnostnega razvoja in napredovanja