Samostojni svetovalec za računovodstvo in finance – podpora strankam (m/ž)

Objavljeno: 05.09.2017 Kraj dela: Ljubljana

Trescon d.o.o.

Opis delovnega mesta

Naloge in odgovornosti:

Vaše poslanstvo bo razvijati poslovni odnos in nuditi računovodsko storitev številnim manjšim in večjim naročnikom najrazličnejših branž. Širina in z njo povezana strokovna barvitost ter neposreden stik z naročnikom v kulturi, ki omogoča zelo samostojno delo, sta glavni odliki delovnega mesta v primerjavi z delovnim mestom računovodskega oddelka v velikem podjetju. Odsotnost potovanj, bivanja v hotelskih sobah…pa to delovno mesto odlikuje v primerjavi z revizijskimi družbami.

Pričakujemo

Pričakujemo:

  • Zaželen pogoj je poznavanje računovodskega programa OpPIS ali programa Vasco, saj podjetje želi, da se hitro vklopite v team.

  • Strokovno računovodsko znanje, ki ste ga pridobili z vsaj 5 leti delovnih izkušenj, vam mora omogočati samostojno pripravo bilanc.

  • Ker podjetje želi hitreje razvijati segment tujih strank z višjo dodano vrednostjo, je ključno vaše dobro znanje angleščine, zelo zaželeno tudi nemščine.

Ponujamo

Ponujamo:

  • Podjetje je dovolj veliko, da je urejeno in kadrovsko na strokovnih delovnih mestih močno, hkrati pa dovolj majhno, da dovoljuje neformalnost, svobodo, politiko odprtih vrat, kavo in čokolado.