Serviser m/ž

Objavljeno: 26.07.2017 Kraj dela: Celje

SKI&SEA d.o.o.

Podjetje Ski&Sea d.o.o. je generalni uvoznik in serviser BRP (Bombardier Recreational Products) rekreativnih vozil, plovil in dodatne opreme. Že vrsto let se ukvarja tako s prodajo kot izposojo vrhunskih blagovnih znamk proizvajalca BRP, kot so motorne sani Ski – Doo in Lynx, štirikolesniki CAN-AM ATV ter vozila BRP CAN-AM SIDE by SIDE, vodni skuterji Sea-Doo, izvenkrmni motorji Evinrude in vozila Spyder Roadster na področju Slovenije ter tudi ostalih držav (Hrvaške, BIH, Srbije, Makedonije, Črne gore, Kosova in Albanije.)

V naš tim vabimo Serviserja (m/ž).

Več o podjetju

SKI&SEA d.o.o.

Predstavitev podjetja

Podjetje Ski&Sea d.o.o. je generalni uvoznik in serviser BRP (Bombardier Recreational Products) rekreativnih vozil , plovil  in dodatne opreme. Že vrsto let se ukvarja tako s prodajo kot izposojo vrhunskih blagovnih znamk proizvajalca BRP, kot so motorne sani Ski – Doo in Lynx, štirikolesniki CAN-AM ATV ter vozila BRP CAN-AM SIDE by SIDE, vodni skuterji Sea-Doo, izvenkrmni motorji Evinrude in vozila Spyder Roadster na področju Slovenije ter tudi ostalih držav (Hrvaške, BIH, Srbije, Makedonije, Črne gore, Kosova in Albanije.)


Poleg vrhunskih vozil in plovil BRP  se lahko v podjetju Ski&Sea d.o.o. odločite  tudi za nakup ostalih vrhunskih  proizvodov kot so motocross motorji HUSQVARNA in plovila za dodatno zabavo na vodi, kot so SEASCOOTERJI  ter SEABOB, ki vas ponesejo na raziskovanje  podvodnega sveta. Kot novost v prodajnem programu podjetja Ski & Sea velja omeniti tudi  jet gliserje  SCARAB, ki s svojo eleganco ter dovršenostjo vedno bolj navdušujejo svet. 


Več o podjetju si poglejte na povezavi: www.ski-sea.com

Opis delovnega mesta

Naloge in odgovornosti:

Skrbeli boste za servisiranje ter popravila adrenalinsko rekreativnih proizvodov blagovne znamke brp - kot so štirikolesniki, motorne sani, vodni skuterji, izvenkrmni motorji, avtomobili, ...

Pričakujemo

Pričakujemo:

  • srednjo poklicno izobrazbo, smer tehnika,

  • 5 let delovnih izkušenj,

  • vozniški izpit kategorije: B + EKB (EKB lahko naknadno – v roku 3 mesece),

  • poznavanje okolja WINDOWS 7 ali novejše – OFFICE 2007 ali novejše – Diagnostični programi,

  • tekoče znanje slovenskega in hrvaškega jezika, zelo dobro znanje angleškega jezika,

  • kandidatu morajo biti navedena vozila-plovila v veselje (entuziast za navedena vozila), odgovornost – predanost do dela, komunikativen, delo v timu, urejenost, …


Ponujamo

Ponujamo:

  • zaposlitev za nedoločen čas, s 3 meseci poskusnega dela

  • polni delovni čas

  • urnik dela: 08:00 – 17:00 + eventi (sobota / nedelja - po dogovoru)


Več o nas, na naši spletni strani: www.ski-sea.com.

Mesečno plačilo:

po dogovoru