Sobarica / sodelavec v gospodinjstvu v hotelu InterContinental Ljubljana (m/ž)

Objavljeno: 13.09.2017 Kraj dela: Ljubljana

Bavarski stolp d.o.o.

Naša vloga v InterContinental® Hotels & Resorts je, da vnesemo glamur v mednarodna potovanja. Tukaj nastopite vi. Biti del prestižne hotelske verige InterContinental Hotels & Resorts z več kot 4800 hoteli v več kot 100 državah, to postane mnogo več od običajne zaposlitve.

Več o podjetju

Bavarski stolp d.o.o.

Opis delovnega mesta

Naloge in odgovornosti:

Oddelek gospodinjstva je tisti, ki doda 'vau' faktor hotelu. Za to pomembno vlogo iščemo osebo, ki gostu lahko ponudi edinstveno doživetje. Ob trenutku vstopa v hotel gosta očara blišč interiera, ki ste stopnjuje ob vstopu v sobo.


Da je gost deležen te edinstvene izkušnje morata sobarica ali sodelavec v gospodinjstvu pospraviti in očistiti sobo na način, da je le ta brezhibna.  

Pričakujemo

Pričakujemo:

Zahtevana znanja, spretnosti in izkušnje:  • srednješolska izobrazba,

  • pozitiven odnos do dela,

  • zaželeno znanje angleščine, znanje drugih tujih jezikov je prednost,

  • kandidati z izkušnjami iz prestižnih hotelskih verig, kot tudi z izkušnjami pred odprtjem hotela, imajo prednost.

Ponujamo

Ponujamo:

V zameno za trdo delo, lahko pričakujete primerno plačilo in vse prednosti, ki jih prinese dejstvo biti pod okriljem tako globalno uspešnega podjetja na področju gostinstva in turizma.


Kdorkoli že ste in karkoli radi počnete, prinesite svojo strast v prestižno hotelsko verigo  InterContinental Hotels & Resorts in IHG, na nas pa je, da vam zagotovimo mesto, kjer boste kar v resnici ste.