Sodelavec v prodaji m/ž

Objavljeno: 11.10.2016 Kraj dela: Ljubljana, Maribor, Celje

Rainpolc d.o.o.

Za uvajanje novega produkta ECO G3 potrebujemo sodelavce na terenu.

Več o podjetju

Rainpolc d.o.o.

Glavna dejavnost

Delujemo že 13 let na slovenkem tržišču in prodajamo visoko kvaliteten medicinski izdelek z 80 - letno tradicijo proizvodnje izdelka.

Leto ustanovitve

2009

Predstavitev podjetja

Smo uradni in edini generalni uvoznik, distributer in serviser za Republiko Slovenijo.

Prodajamo čistilni sistem Rainbow za domove, hotele, bolnišnice, šole, vrtce...Čistilni sistem Rainbow je medicinski pripomoček za vse ljudi, ki imajo probleme z astmo in alergijami.

Čistilni sistem Rainbow proizvaja podjetje Rexair, ki ima sedež podjetja v mestu Troy, v zvedni državi Michigan, v ZDA. Rexair obstaja že od leta 1936, to pomeni dobrih 80 let in ima na milijone zadovoljnih strank in kupcev po celem svetu. Loči ga visoka kvaliteta izdelka in storitev. Rainbow izdelujejo samo v Ameriki. Zastopstvo imajo več kot 130 državah po celem svetu. V Evropi je blagovna znamka prisotna od leta 1985, v Sloveniji pa smo prisotni že 17 let.

Število zaposlenih

5 - 9

Poslanstvo in vizija

Naša vizija je jasna in smiselna. Z izkušenostjo in zrelostjo, a hkrati mladostno ambicioznostjo načrtujemo prihodnje korake. Blagovna znamka RAINBOW je zaščitena v evropskem in svetovnem merilu. Naš pogled je globalen in takšni so tudi naši dolgoročni poslovni cilji.

Cilji in usmeritve

Strateške cilje si je podjetje RAINPOLC d.o.o. postavilo že ob samem nastanku podjetja. Ta cilj je, da zadovoljimo posameznega kupca v najvišji ravni ter doseganje konkurenčne prednosti na določenem trgu. Seveda se zavedamo, da je uspeh funkcija časa in se temu tako tudi prilagajamo ter skušamo ta čas čim bolje izkoristiti.

Naša konkurenčna prednost je, da prodajamo visokokakovosten proizvod čistilnega sistema z dolgoročno življenjsko dobo samega proizvoda. Predvsem smo usmerjeni v prodajo po željah kupca, kar pomeni, da smo tudi visoko fleksibilni glede na prilagodljivost kupcem. Tako imajo naši kupci pester izbor posameznih kompletov čistilnega sistema. Imamo hitre dobavne roke ter zanesljivost rokov. Poleg tega pa našim kupcem tudi svetujemo pri izbiri posameznega kompleta.

Verjamejo, da lahko podjetje dolgoročno raste le na osnovi lastnega razvoja, zato pa je potrebno vložiti veliko truda in pa seveda tudi kapitala.

Opis delovnega mesta

Naloge in odgovornosti:

 • pridobivanje novih dobaviteljev,

 • oskrbovanje sedanjih dobaviteljev,

 • sklepanje naročil.

Delovni čas:
po dogovoru

Pričakujemo

Zahtevana izobrazba:

IV., V., VI/1., VI/2.

Zahtevane delovne izkušnje:

0 - 1 leto

Pričakujemo:

 • komunikativnost,

 • urejenost,

 • veselje do dela,

 • veselje sodelovanja s stalnimi in bodočimi dobavitelji,

 • lastno vozilo in vozniški izpit B - kategorije.

Ponujamo

Ponujamo:

 • lepo plačilo,

 • dodatno plačilo na stimulacijo,

 • redno plačilo.


Oblika zaposlitve ali sodelovanja:

začasno ali občasno delo upokojenca

Mesečno plačilo:

po dogovoru