Svetovalec za osebna zavarovanja m/ž

Objavljeno: 24.11.2017 Kraj dela: Kranj, Celje, Maribor, Murska Sobota

Adriatic Slovenica d.d.

Smo zavarovalnica z več kot 25-letno tradicijo in edina v Sloveniji, ki ponuja celovito zavarovalno zaščito. Uspešno uresničujemo svoje strateške usmeritve in sledimo svojemu poslanstvu, strankam pa nudimo najsodobnejše storitve pri sklepanju zavarovanj in ob nastanku škod. Radi imamo svoj posel, izzive sprejemamo z veseljem, inovativnost je naš navdih, proaktivni in odgovorni smo do naših strank in okolja, spoštujemo dogovore in cenimo zaupanje.

Več o podjetju

Adriatic Slovenica d.d.

Glavna dejavnost

Dejavnost zavarovanja, razen življenjskega.

Leto ustanovitve

1990

Predstavitev podjetja

ADRIATIC SLOVENICA Zavarovalna družba d.d. je slovenska zavarovalnica, ki je nastala z združitvijo dveh uglednih slovenskih zavarovalnic, Adriatica in Slovenice. Pravno formalno je do združitve prišlo s pripojitvijo Slovenice, Zavarovalniške hiše d.d., Ljubljana k Adriatic zavarovalni družbi d.d., Koper. Po združitvi 20. 12. 2005 je Adriatic spremenil ime v ADRIATIC SLOVENICA Zavarovalna družba d.d.

Adriatic Zavarovalna družba d.d. je prva slovenska delniška družba, ustanovljena 20.11. 1990, ki se je preoblikovala iz monopolnega zavarovalnega sistema ter vnesla na slovenski zavarovalni trg mnogovrstnost in konkurenco. V nekaj letih se je iz regijske razvila v vseslovensko zavarovalnico z 10 % tržnim deležem.


Adriatic je pričel poslovati s pestro ponudbo zavarovalniških produktov, vendar je razvoj novih zavarovanj vedno postavljal kot enega izmed osrednjih strateških ciljev. Ključnega pomena je bil razvoj in uvedba prostovoljnih zdravstvenih zavarovanj, saj je bil Adriatic leta 1993 edina zavarovalnica, ki je poleg Zavoda za zdravstveno zavarovanje Slovenije, trgu uspela ponuditi prostovoljna zdravstvena zavarovanja.

SLOVENICA, zavarovalniška hiša, d.d., Ljubljana ima svoje korenine v CROATIA osiguranju, d.d., Zagreb, ki je bila ustanovljena že daljnega leta 1884 še v Avstro-Ogrski. Iz treh slovenskih filial Croatie v Ljubljani, Kopru in Novi Gorici je 1.1. 1993, nastala nova zavarovalnica - SLOVENICA, zavarovalniška hiša, d.d. Ljubljana. Leta 1996 je prišlo v lastništvu Slovenice do spremembe. Od tedaj je SLOVENICA, zavarovalniška hiša, d.d., Ljubljana v celoti v lasti slovenskega kapitala. Z delitvijo na dva dela se je leta 2005 popolnoma specializirala za premoženjska zavarovanja.

ADRIATIC SLOVENICA d.d. ima certifikat za sistem vodenja kakovosti po standardu ISO 9001:2008.

Je sodobna zavarovalnica, ki se na temelju etičnih in profesionalnih načel uspešno in učinkovito razvija ter stremi po odličnosti v zavarovalniško-finančnih storitvah. Razvejana tržna mreža 9 poslovnih enot v vseh slovenskih regijskih središčih in 157 prodajnih mest zagotavlja, da so zavarovalne storitve ADRIATICA SLOVENICE vedno dosegljive vsem zavarovancem, tako pri sklepanju zavarovanj kot ob reševanju škod.


Zavarovalnica ima dovoljenje za neposredno opravljanje zavarovalnih poslov v vseh članicah EU.

Opis delovnega mesta

Naloge in odgovornosti:

Kaj pa vi?


Če vas navdušuje delo v timu strokovnjakov z dolgoletnimi izkušnjami v zavarovalništvu in vam je blizu zmagovalna miselnost, če vas zanima delo in učenje v spodbudnem delovnem okolju, je čas, da se nam pridružite in skupaj z nami začnete ustvarjati nove dimenzije varnosti.


Na področju KRANJA, CELJA, MARIBORA in MURSKE SOBOTE, vabimo k sodelovanju prodorne, motivirane in k uspehom naravnane Svetovalce za osebna zavarovanja (m/ž).

Pričakujemo

Pričakujemo:

  • vsaj 5. stopnjo strokovne izobrazbe

  • dovoljenje AZN za opravljanje poslov zavarovalnega zastopanja

  • poznavanje uporabe orodij MS Office

  • vozniški izpit »B« kategorije

  • komunikativnost, samostojnost in iniciativnost

Ponujamo

Ponujamo:


  • zaposlitev za določen čas, z možnostjo kasnejše zaposlitve za nedoločen čas

  • plačilo, ki temelji na uspešnosti

  • samostojno organiziranje delovnega časa

  • pridobivanje zavarovalniških znanj in komunikacijskih veščin

  • priložnost za razvoj kariere