Tehnolog m/ž

Objavljeno: 14.09.2017 Kraj dela: Ljubljana - Črnuče

Kolektor Etra d.o.o.

Ukvarjamo se z razvojem, proizvodnjo, vgradnjo, servisiranjem in razgradnjo energetskih in specialnih transformatorjev ter dušilk.

Imamo vodilni tržni delež v Sloveniji, največji delež izvoza, ki močno presega domačo prodajo, pa ustvarimo na trgih Skandinavije, srednje, zahodne in jugovzhodne Evrope.

Zaradi stalne rasti obsega poslovanja dopolnjujemo ekipo za prihodnost, zato vabimo k sodelovanju Tehnologa (m/ž).

Več o podjetju

Kolektor Etra d.o.o.

Glavna dejavnost

Osnovna dejavnost družbe je razvoj, proizvodnja, servisiranje in razgradnja energetskih, distribucijskih in specialnih transformatorjev.

Predstavitev podjetja

Podjetje je usposobljeno za proizvodnjo energetskih in generatorskih transformatorjev moči do 500 MVA in napetosti do 420 kV.

Proizvodnja je opremljena s škarjami za rezanje in zlaganje pločevine, navijalnimi stroji za navijanje in stabiliziranje različnih vrst navitij, ter pečmi za sušenje in napravami za obdelavo ter polnenje izolacijskih olj.

Visokonapetostni laboratorij za preizkušanje transformatorjev je opremljen s precizno in sodobno merilno opremo, ki omogoča natančne meritve in zanesljive rezultate. Merilni instrumenti so redno umerjani v pooblaščenih ustanovah.

Z izkušeno in strokovno usposobljeno ekipo smo zmožni opraviti vse rutinske, tipske in specialne preizkuse predpisane z mednarodnimi standardi. Izvajamo tudi dielektrične preizkuse izolacije ostale visokonapetostne opreme.

Tovarna opravlja tudi raznovrstno servisno dejavnost na transformatorjih različnih proizvajalcev, tako na terenu kot v matični delavnici. Odlike naše servisne ekipe so: hiter odziv, strokoven pregled in diagnoza napake ter popravilo v dogovorjenem roku.

Poslanstvo in vizija

Učinkovita in okolju prijazna transformacija električne energije.

KOLEKTOR ETRA d.o.o., kot mednarodni uveljavljen
samostojen proizvajalec transformatorjev ob doseganju
evropskih meril uspešnosti v svoji dejavnosti.

Opis delovnega mesta

Naloge in odgovornosti:

  • reševanje tekočih problemov v fazi načrtovanja in v fazi izdelave

  • pregledovanje načrtov in izdelava normativov za posamezne izdelke

  • podajanje predlogov glede sprememb na načrtih v fazi tehnološke obdelave ali po izdelavi, v smislu racionalizacije izdelave in zmanjšanja stroškov

  • sodelovanje pri servisiranju in storitvah, ki so tehnološke narave

  • sodelovanje pri planiranju blagovnih zalog

Delovni čas:
polni delovni čas

Pričakujemo

Zahtevane delovne izkušnje:

1 - 3 let

Pričakujemo:

Kandidat, ki bo zasedel delovno mesto TEHNOLOG za področje elektro sklopov, naj ima pridobljeno VII. stopnjo izobrazbe (univerzitetni diplomirani inženir elektrotehnike, smer energetika oz. ima pridobljen naziv diplomirani inženir elektrotehnike - katere koli smeri).


Kandidat, ki bo zasedel delovno mesto TEHNOLOG za področje mehanskih sklopov energetskih transformatorjev, naj ima prav tako pridobljeno VII. stopnjo izobrazbe (univerzitetni diplomirani inženir strojništva, smer: proizvodno strojništvo oz. ima pridobljen naziv diplomirani inženir strojništva - katerekoli smeri).


Zaželeno je, da imajo kandidati že delovne izkušnje s svojega strokovnega področja, vendar z veseljem sprejemamo  tudi prijave začetnikov oz. pripravnikov za omenjeni delovni mesti.

Ponujamo

Ponujamo:

  • ustvarjalno in dinamično delo

  • strokovni in osebni razvoj

  • možnost nadaljnjega strokovnega izobraževanja in usposabljanja

  • stimulativno nagrajevanje za zavzetost in uspehe pri delu

  • delo v urejenem okolju


Delo je za določen čas, z možnostjo zaposlitve za nedoločen čas.

Mesečno plačilo:

po dogovoru