Upravljalec stroja za proizvodnjo plastičnih izdelkov m/ž

Objavljeno: 30.03.2018 Kraj dela: Logatec

Panplast d.o.o.

Proizvodno podjetje Panplast d.o.o. je podjetje s 40-letnimi izkušnjami na področju izdelave embalaže iz plastičnih mas, specializirano predvsem za prehrambeno industrijo. Kot izkušeni izdelovalci plastične embalaže z bogatim tehnološkim znanjem in konstantno rastjo tržnega deleža v Sloveniji ter ostalih državah Evropske unije.

Več o podjetju

Panplast d.o.o.

Glavna dejavnost

Proizvodnja embalaže iz plastičnih mas.

Leto ustanovitve

1990

Predstavitev podjetja

Proizvodno podjetje PANPLAST d.o.o. je podjetje s 40-letnimi izkušnjami na področju izdelave embalaže iz plastičnih mas, specializirano predvsem za prehrambeno industrijo. Kot izkušeni izdelovalci plastične embalaže z bogatim tehnološkim znanjem in konstantno rastjo tržnega deleža zasledujemo najnovejše tehnološke, oblikovalske, okoljsko–varstvene predpise in trende v Sloveniji ter ostalih državah Evropske unije.

Letno izdelamo preko 100 milijonov kosov različnih izdelkov. Na svojem področju smo dosegli visok nivo strokovnega znanja in primerljivo prednost s kratkim odzivnim časom na povpraševanje kupcev po novih oblikah izdelkov.

Število zaposlenih

20 - 49

Storitve ali proizvodi

- Embalaža za sadje in zelenjavo.
- Embalaža za meso in ribe.
- Embalaža za pecivo in slaščice.
- Embalaža za delikateso in catering.
- Embalaža za mlečne izdelke.
- Embalaža za različne priložnosti.

O delovnem mestu

V svoj uspešen kolektiv vabimo novega sodelavca (m/ž) za delovno mesto Upravljalec stroja za proizvodnjo plastičnih izdelkov - delo v proizvodnji.


Nudimo:  • zaposlitev za določen čas 6 mesecev,

  • 1-mesečno poskusno delo,

  • zaposlitev s polnim delovnim časom,

  • 3-izmensko delo.

Zahtevana izobrazba: II.

Mesečno plačilo: po dogovoru