Vodja gospodinjstva v hotelu InterContinental Ljubljana (m/ž)

Objavljeno: 13.09.2017 Kraj dela: Ljubljana

Bavarski stolp d.o.o.

Naša vloga v InterContinental® Hotels & Resorts je, da vnesemo glamur v mednarodna potovanja. Tukaj nastopite vi. Biti del prestižne hotelske verige InterContinental Hotels & Resorts z več kot 4800 hoteli v več kot 100 državah, to postane mnogo več od običajne zaposlitve.

Več o podjetju

Bavarski stolp d.o.o.

Opis delovnega mesta

Naloge in odgovornosti:

Za to pomembno vlogo iščemo osebo, ki je sposobna upravljanja oddelka gospodinjstva, na način, da se zagotovi izpolnitev standardov kakovosti, hkrati pa ponudi izkušnjo za gosta, ki je edinstvena in prinaša luksuzno znamko InterContinental k življenju.

Pričakujemo

Pričakujemo:

Zahtevana znanja, spretnosti in izkušnje:  • srednješolska oz. visokošolska izobrazba, univerzitetna izobrazba je prednost,

  • najmanj štiri leta izkušenj na področju gospodinjstva, dobrodošle izkušnje iz hotelov podobne velikosti, vključno z znanjem in izkušnjami vodenja oddelka,

  • tekoče znanje angleščine, znanje drugih tujih jezikov je prednost,

  • kandidati z izkušnjami iz prestižnih hotelskih verig, kot tudi z izkušnjami pred odprtjem hotela, imajo prednost.

Ponujamo

Ponujamo:

V zameno za trdo delo, lahko pričakujete primerno plačilo in vse prednosti, ki jih prinese dejstvo biti pod okriljem tako globalno uspešnega podjetja na področju gostinstva in turizma.


Kdorkoli že ste in karkoli radi počnete, prinesite svojo strast v prestižno hotelsko verigo  InterContinental Hotels & Resorts in IHG, na nas pa je, da vam zagotovimo mesto, kjer boste kar v resnici ste.