Vodja prodaje kovinsko plastičnih komponent in sklopov avtomobilski industriji (m/ž)

Objavljeno: 28.09.2017 Kraj dela: Ljubljana

Trescon d.o.o.

Opis delovnega mesta

Naloge in odgovornosti:

  • Vaša primarna naloga bo praktična realizacija in nadgradnja poslovnega načrta, ki ga je vodstvo pripravilo.

  • Naloga bo operativna in strateška skrb za prodajo in realizacijo letnega prometa, pa tudi proučitev potreb trga, ustreznosti prodajnega programa, analiza portfelja z usmeritvijo v prihodnost, DACH regijo in ostale zahodnoevropske trge.

  • Potrebno bo definirati prodajne kanale (b2b kupci), dopolniti in nadgraditi že obstoječe.

  • Kot vodja teama boste odgovorni za odnose s ključnimi in novimi kupci, razvoj ustrezne cenovne politike, vodenje dveh sodelavcev v zaledni pisarni in vodenje prodajnikov na terenu, še vseeno pa boste sami glavni operativni prodajalec podjetja.

  • Tesno boste sodelovali z razvojem in proizvodnjo v podjetju, zato je ključno, da ste po izobrazbi inženir oz. izkušena, tehnično podkovana oseba.

Pričakujemo

Pričakujemo:

Če ste prodajnik s približno desetimi leti izkušenj in dokazljivimi prodajnimi rezultati, poznate področje plastike, ste že vodili manjši team ljudi, ste mobilni (cca dve službeni poti na mesec v tujino), imate kombinacijo tehnične izobrazbe in pridobljenih prodajnih in voditeljskih veščin, tekoče znanje angleščine, zaželeno tudi nemščine, ste optimist in v vsaj eni disciplini v življenju krepko nadpovprečni, radi zmagujete, potem je to delovno mesto za vas.

Ponujamo